
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،سید احمد افتخاری، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان چهارباغ گفت: برای اجرای مصوبات ستاد مدیریت کرونا در شهرستان چهارباغ در ۲ شیفت صبح و بعد از ظهر گشت مشترک از واحدهای صنفی با حضور دستگاههای عضو اداره صمت، اداره تعزیرات، شبکه بهداشت و درمان و اتاق اصناف انجام شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان چهارباغ افزود: در این گشت و در روستای رامجین، واحدهای صنفی مورد بررسی قرار گرفتند و از ۸۶ واحد صنفی خدماتی بازدید به عمل آمد و به ۱۷ واحد تذکر شفاهی در خصوص رعایت شیوه نامه های بهداشتی داده شد.
افتخاری گفت: ۵ واحد صنفی که شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نکرده بودند با تشکیل پرونده، برای رسیدگی به تخلفات شان به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ارجاع داده شدند.
انتهای پیام/د.خ