![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، دکتر محمد خزائی معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: واکسینه شدن مادران باردار به صورت ویژه در همدان پیگیری میشود و استان همدان جزپنج استان برتر در زمینه واکسیناسیون مادران باردار میباشد.
او با بیان اینکخ واکسیناسیون در استان همدان، روند خوبی دارد، گفت: ۳۴ درصد از جمعیت هدف واکسیناسیون حداقل دُز اول واکسن را دریافت کردند.
معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان بیان کرد: جمعیت روستایی را با طرح "ده گردی" و مراجعه به منازل، واکسینه کردیم و مادران باردار برای دریافت واکسن باید هفته دوازدهم بارداری را پشت سر بگذارند و واکسن سینوفارم تزریق کنند.
خزائی با بیان اینکه از ابتدای شروع واکسیناسیون تا روز ۱۳ شهریورماه، ۶۳۹ هزار و ۴۵۷ دز واکسن، در استان همدان، تزریق شده است، تصریح کرد: ۴۲۷ هزار و ۹۲۳ دُز از واکسنهای تزریقی برای دُز اول و ۲۱۱ هزار و ۵۳۴ دُز برای دُز دوم واکسن، بوده است.
او ادامه داد: ۳۴.۳ درصد از جمعیت هدف واکسیناسیون در کل استان، دُز اول واکسن را دریافت کردند و ۱۷ درصد جمعیت مشمول واکسیناسیون، با دریافت دو دُز واکسن، به صورت کامل، واکسینه شدند.
معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا همدان با اشاره به واکسیناسیون ۹۴ درصدی افراد بالای ۶۰ سال، تاکید کرد: روزانه حدود نیم تا یک درصد جمعیت هدف استان، واکسینه میشوند.
خزائی ادامه داد: در حال حاضر، متولدین سال ۵۳ و ما قبل در مناطق شهری و متولدین سال ۶۰ و ماقبل آن، در منطق روستایی استان، واکسن کرونا را دریافت میکنند.
او با اشاره به اینکه خوشبختانه روند واکسیناسیون و استقبال از واکسن در استان، خوب است،اضافه کرد: در برخی نقاط روستایی برخی شایعات منجر به عدم تمایل مردم به واکسینه شدن، میشود که ما در طرحی به نام "ده گردشی" که با همکاری سپاه پاسداران، انجام میدهیم با مراجعه به خانههای روستایی، واکسیناسیون مردم را انجام میدهیم.
معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا همدان در رابطه با سبد واکسیناسیون استان، گفت: در حال حاصر واکسنهای آسترازنکا، سینوفارم، برکت و پاستور در مراکز واکسیناسیون استان، وجود دارند.
انتهای پیام/م