با توجه به افزایش بی سابقه مراجعان و مبتلایان به بیمارستان ها، کمبود نیروی پرستاران بیش از پیش احساس می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تا کنون بارها در مورد وضعیت کشور و پیک پنجم کرونا و میزان انتقال و سرایت ویروس دلتا و مواردی از این دست صحبت شده است اما خستگی کادر درمان به ویژه پرستاران و مسئله جدی کمبود نیروی پرستاری، حتی اگر بارها مورد بررسی و تحلیل قرار بگیرد باز هم جای کار دارد تا جایی که به گوش مسئولان ذی‌ربط برسد و اقداماتی در راستای رفع مسائل و مشکلات کادر خدوم پرستاری، صورت بگیرد. 

در حال حاضر پیک پنجم کرونا، شرایط بحرانی را برای کل کشور ایجاد کرده است اما در این میان کادر درمان به ویژه پرستاران، بیشترین آسیب را متحمل می شوند.

شیفت های فشرده و طولانی مدت، حجم کاری خیلی زیاد، مواجهه مداوم با بیماران بدحال و فوتی های زیاد و رویارویی با خانواده هایی که بیمارشان را از دست می دهند و ... فقط گوشه ای از سختی های کار کادر پرستاران در این چند ماه کروناست اما با توجه به ابتلای تعداد زیادی از پرستاران به کرونا، نیاز به جذب نیروی پرستاری بیش از پیش احساس می شود. 

کمبود کادر پرستاری، اصلی ترین مشکل

محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر اصلی‌ترین مشکل مردم و پرستاران کمبود کادر پرستاری است. تا کنون مشخص شده کرونا قابل درمان نیست و فقط با رعایت برخی شیوه نامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون قابل پیشگیری است؛ با توجه به این مسائل بیشترین نیاز مردم مراقبت و درمان است که این وظیفه خطیر به عهده پرستاران است.

او افزود: تعداد پرستاران را از چند طریق می‌توان ارزیابی کرد یکی نسبت به جمعیت، یکی به نسبت تخت و دیگری به نسبت پزشکان . مهمترین ارزیابی پرستاران در دنیا تعداد پرستار به جمعیت است که در کشور‌های اروپایی به تعداد هر هزار نفر حدود ۱۰ نفر کادر پرستاری وجود دارد. به طور متوسط در کشور‌هایی که متوسط خدمات پرستاری را دریافت می‌کنند ۵ تا ۶ پرستار به نسبت جمعیت وجود دارد و حداقل این تعداد سه پرستار است.

دبیرکل خانه پرستار ایران ادامه داد: اگر مردم بخواهند حداقل خدمات پرستاری را دریافت کنند به ازای هر ۱۰۰۰ نفر باید ۳ پرستار داشته باشند، ولی در حال حاضر ما یک و نیم پرستار داریم یعنی نصف حداقل استاندارد جهانی.

شریفی مقدم گفت: در شرایط معمولی در بخش‌های عادی یک بیمار در ۲۴ ساعت به طور متوسط به ۵ ساعت برای مراقبت نیاز دارد، اما در بخش‌های ویژه به ۱۸ ساعت افزایش می‌یابد یا در بخش آی سیو و جراحی، یک پرستار باید ۲۰ تا ۲۴ ساعت مراقب بیمار باشد.

کمبود نیروی کادر پرستاری

او افزود: در این شرایط خاص، ساعت مراقبت بیماران کرونایی بسیار افزایش پیدا می‌کند و از ۵ ساعت به ۱۰ تا ۱۵ ساعت افزایش پیدا می‌کند. به دلیل اینکه این بیماری درمان ندارد، خدمات پزشکی کمتری لازم است و بیشتر به خدمات پرستاری احتیاج است؛ از سوی دیگر ماهیت بیماری کرونا به گونه‌ای است که خود پرستاران را نیز مبتلا می‌کند.

دبیرکل خانه پرستار ایران  تصریح کرد: تاکنون بیش از ۹۰ درصد جامعه پرستاری حداقل یک بار و  برخی نیز دو یا سه بار به کرونا مبتلا شده اند همچنین ۱۳۰ پرستار مدافع سلامت ما به شهادت رسیده اند.

شریفی مقدم گفت: وقتی یک پرستار به کرونا مبتلا می شود، حداقل دو هفته نیاز به استراحت دارد برخی از پرستاران نیز که به مرحله حاد بیماری می رسند به دو تا سه ماه استراحت نیاز دارند، همه این‌ها منجر می‌شود که همان تعداد محدود یک و نیم پرستار نسبت به تخت نیز از چرخه خارج شوند و بخشی از کار متوقف می‌شود و با کمبود شدید نیروی پرستار مواجه می‌شویم.

او بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی کرونا این احساس نیاز افزایش پیدا کرده است. زیرا حدود ۳۰ درصد از افرادی که به کرونا مبتلا شده اند از رده خارج شده اند و توان کار کردن ندارند و بخشی هم به دلیل شرایط سخت،کار را ترک کرده اند بخش دیگری نیز اقدام به مهاجرت می‌کنند. 

دبیرکل خانه پرستار ایران گفت: در پیک پنجم که وضعیت در حالت بحرانی است و تمام ظرفیت آی سی‌ یوها تکمیل شده ، درصد بالایی از بیمارانی که نیاز به مراقبت ویژه دارند به بخش منتقل می‌شوند. بیماران مستقر در بخش، روی صندلی و برانکارد و گوشه و کنار بیمارستان و راهرو‌ها بستری هستند و از سوی دیگر با حمایت‌های لازم مثل تامین نیرو مواجه نیستیم.

شریفی مقدم افزود: در ابتدای سال ۹۹ طبق اعلام رسمی، به دلیل کمبود نیروی پرستاری ۳۰۰۰ مجوز به اسم پرستار گرفته شد تا کمبود‌ها جبران شود و نیروی جدید کار پرستار جذب شود اما وقتی آزمون برگزار شد، فقط ۱۳ هزار نفر را برای پرستاری تخصیص داده شد. از بین این ۱۳ هزار نفر نیز  تا الان هنوز نیرویی وارد چرخه کار نشده است.

دبیرکل خانه پرستار ایران ادامه داد: به طورکلی حدود ۱۰۰ هزار فارغ التحصیل پرستاری بیکار داریم که ۷۰ هزار نفر آن‌ها جویای کار هستند و علیرغم اینکه این جمعیت ظرفیت بزرگی برای به کارگیری ایجاد می‌کنند اما متاسفانه وزارت بهداشت همکاری‌ نمی‌کند.

کادر پرستاری

خدمات پرستاران داخلی با استانداردهای جهانی فاصله دارد

حمیدرضا عزیزی، معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: بزرگترین دستاوردی که ما در ماه‌های گذشته داشتیم، تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بود که می‌توان گفت یک تحول بزرگ در تاریخ پرستاری ایران است نه از بُعد مادی بلکه از نظر هویت حرفه‌ای و استقلالی پرستاران که سالهاست ما به دنبال آن هستیم و امیدواریم با استقرار دولت جدید این اتفاق رخ بدهد و پرستاران ما این اتفاق مهم را در عمل نیز مشاهده کنند و متوجه باشند که خدماتی که ارائه می شود حتماً عملی هم خواهد شد .

عزیزی افزود: در حال حاضر ما مشکلاتی نیز در عرصه پرستاری داریم. متاسفانه ما بیش از ۱۱۵ هزار پرستار مبتلا به کرونا داریم، از این تعداد بیش از ۱۲۵ شهید خدمت داریم. خوشبختانه با واکسیناسیونی که انجام شد، میزان ابتلا و فوتی‌های ما کاهش یافت اما آمارهای کلی کشور نگران کننده است. 

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری ادامه داد: اگرچه وزارت بهداشت سال گذشته قول داد، آزمون استخدامی برگزار کرد و سهم قابل توجهی را به صورت تئوریک برای پرستاری در نظر گرفت اما متاسفانه طبق آمارهای میدانی ما هنوز هیچ کدام از شرکت کنندگان این آزمون جذب نشده اند.

او گفت: از سوی دیگر با افزایش بی رویه آمار مبتلایان در پیک پنجم مواجه هستیم. در حال حاضر در مراکز فوق تخصصی ما در همین استان تهران مواردی داریم که یک پرستار در آن واحد به ۱۵ بیمار خدمت می دهد و این یک فاجعه است و با تمام استانداردهای جهانی فاصله و تناقض دارد. در بعضی از استان ها شرایط از این هم وخیم تر است و با کمبود خیلی شدید نیرو مواجه هستیم.

عزیزی تصریح کرد: با توجه به قسم حرفه ای پرستاران و عهدی که با خدای خود بسته اند، تاکنون میدان را خالی نکرده اند و برای مردم کم نگذاشته اند، این در حالی است که مسئولان ذی‌ربط صرفاً با ادعا و سروصدا اقدام به برگزاری آزمون استخدامی کردند اما هیچ نیروی کمکی وارد چرخه کار نشد، این مسئله بسیار تأسف بار است زیرا علاوه بر اینکه آسیب شدیدی به مدافعان سلامت به خصوص پرستاران وارد می شود، ضرر بزرگی برای مردم و نظام سلامت نیز وجود دارد.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری کشور ادامه داد: با توجه به آغاز ماه محرم و برگزاری مراسم ها و ایجاد تجمع هایی که در ذات مردم ایران اسلامی است، خواهش من از مردم این است که مردم تا حد امکان شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند و مراقب سلامتی خود و عزیزانشان باشند و این سویه جدید را جدی بگیرند و به قدرت سرایت جهش دلتا توجه زیادی داشته باشند.

عزیزی گفت: امیدواریم با استقرار دولت جدید و جذب نیروهای جدید؛ شاهد رفع خلاء کمبود نیرو انسانی در نظام سلامت باشیم تا مردم ما شاهد افزایش خدمات کمی و کیفی به بهترین نحو ممکن باشند زیرا مردم ما شایسته بهترین ها هستند.

علی رغم نقش مهم و موثر مسئولان ذی ربط، مردم نیز نقش بسیار اثرگذاری بر کاهش فشار کاری پرستاران دارند. پرهیز از سفرهای بین استانی غیرضروری، استفاده مداوم از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شیوه نامه هایی است که به شدت تکراری و ساده به نظر می رسد اما با رعایت آن و جدی گرفتن وخامت شرایط می توان بار سنگین مراجعات به بیمارستان ها و تعداد فوتی ها و همچنین آمار فرسایش پرستاران را کاهش داد. 

در حال حاضر تنها کاری که از دست مردم برمی آید و مهمترین و موثرترین کار در کنترل اپیدمی کرونا، رعایت صد در صد شیوه نامه های بهداشتی است . 


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام / 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
کسی که به استخدام دولت در میاد باید و باید در موارد بحرانی هم کمک کننده باشه ....
اگر این ها استخدام نمیشدن یکی دیگه استخدام میشد .
اونوقت که با پارتی استخدام میشدن باید به فکر الانشون هم میبودن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
حتی یک لحظه هم نمیتوانم جای یک پرستار باشم، زجر ماسک و پوشش گرم او را تحمل کنم
امیدوارم که حداقل در این دوره تا پایان دوره کرونا حقوقتان سه برابر شود، بعد از پایان کرونا اگر بودجه نداشتند، می‌توانند تعدیل کند

به خدا قسم سختی کار پرستاران زحراور، طاقت فرسا و عذاب اور است، حدیث نبوی است که مشاغل سخت، بلافاصله باید پاداش داده شود(تا عرق پیشانی کارگری خشک نشده حقوقش پرداخت شود)
ماه محرم است، فرصتی است برای تفکر و تدبر در ثواب‌های واقعی(تقدیر شایسته و مالی از زحمتکشان و غیره)
حسابش سر راست است که اگر حقوق نجومی ۸۰۰/۰۰۰ مدیر این مملکت مدیریت شود به راحتی میشود حقوق مدیران واقعی(پرستاران و ذخایر این جامعه) سه برابر شود...
اشک بی عمل قسم به خون تمامی شهدا کوچکترین قربی نخواهد داشت....
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۸:۵۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
همه مشاغل سخت و زیان آور سخت و دشوار هستند انقدر نگویید ماسک و لباس پرستاران خیلی خیلی زجرآور و مشکلترین شغلهای جهان است غواصان جوشکارهای زیر آب دریاها که در صنعت نفت گاز فعالیت می کنند ساعتها باید بروند با البسه غواصی و ماسک و اکسیژن غواصی زیر آب دریاها و متریالهای مختلف را تعمیر و نصب و جوشکاری کنند تحمل فشار عمق آب از یک طرف حمله کوسه و هشت پا ودیگر آبزیان خطرناک از طرف دیگر خطرهای برق گرفتگی و انفجار هم از طرف دیگر جسم جانشان را تحدید می کند کارگران معادن مختلف زغالسنگ و دیگر معادن در اعماق طونلهای تنگ و باریک بسیار خطرناک جسم و جانشان در معرض خطرات مختلف است مرزبانان کشور عزیزمان در سرما و گرمای شدید در سر پستهایشان ساعتها بیدارند همراه با وسایل و ادوات نظامی و دشمنان هم جسم و جانشان را تحدید می کنند خلاصه خیلی مشاغلها در شرایط آب و هوایی بسیار سخت و دشوار دیگر داریم که جسم و جانشان را خطرات مختلف تحدید می کنند و باید البسه ها و ماسکها و لوازمشان را تا پایان کارشان تحمل کنند فقط تنها راهش اینه که 24 ساعت کار را به چهارشیفت کاری شش ساعت به صورت چرخشی با حقوق و مزایای خوب و همراه مرخصی برای پرسنلشان تعریف و راه اندازی کنند در تمامی وزارتخانه های کل کشور عملیاتیش کنند تا هم بیکاری بیکاران از کشور جمع می شود و همه استخدام اورگانهای مختلف می شوند با تخصصهای مختلفشان یا بی تخصص و بی سواد هم که باشند برای کارهای خدماتی استخدام می شوند و هم به نیروهای کار انسانی فشار نمی آید و کرامت انسانی حفظ می شود و ثروت ملی ملت درست و صحیح و عادلانه در دست همگان تقسیم می شود و به این روش و به این صورت کیفیت کار از هر لحاظ بالا می رود خطای انسانی پایین می آید و همه کارها باسرعت و کیفیت و کمیت خوب بپیش می رود و نیروهای کار از بالاترین رده تا پایینترین رده احساس خستگی و نا امیدی و نارضایتی و ناراحتی و ضعف نمی کنند و با شادی و نشاط و قدرت هر شش ساعت به شش ساعت در 24 ساعت نیروهای تازه نفس پر انرژی از صفر تا صدشان در شغلهای خودشان حاظر می شوند و با روحیه فوق العاده خوب تا پایان هر شش ساعت که شیفتشان تمام می شود همکاری و فعالیت دوستانه بدون استرس می کنند . افتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر مومنانه عادلانه آزاده اندیشانه خردمندانه خداپسندانه .
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۶:۳۰ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
وزارت بهداشت علوم پزشکی باید برای کادر درمانی و پرستاری و خدماتی بیمارستانهای کرونایها در 24 ساعت چهار شیفت کاری شش ساعته به صورت چرخشی برای تمامی پرسنلش تعریف کند و اجرایی و عملیاتی کند همراه با مرخصی و حقوق و مزایای خوب و کادر پرسنلی بیمارستانهاشون را کامل و نیروی کار مختلف جذب و اضافه کند در این صورت نیروی کار کادر درمانی و پرستاری و خدماتی و حراستی و اورژانسی بیمارستانها خسته نمی شوند در تمامی وزارتخانه ها و همه پروژه های صنعتی و تمامی اورگانهای ارتش سپاه پلیس و نیروهای مسلح دیگر هم اگر از همین روش استفاده صحیح شود حتی در جنگها رزمندگان باید با همین روش عمل کنند در جبه ها تا هم کارها به سرعت پیش می رود و زودتر به نتیجه مطلوب می رسند هم کارها و عملیاتها با کیفیت تر پیش می رود و هم هیچ نیروی کاری از بالاترین رتبه تا پایین ترین رتبه و هیچ رزمنده ایی از کار کردنش و رزمیدنش هر چقدر هم سخت و خطرناک باشد ناراضی نا امید و خسته نمی شوند باید فیزیک و روحیه انسان را بشناسید و به درستی و عادلانه و خداپسندانه با رعایت تمامی دستورالعملهای ایمنی بهداشتی و حفظ محیط زیست و رفاهی از انسانها بهره مند شوید نه همچون فراعنه ظالمین ستمگران لامذهب برده داران نژادپرستان از انسانها کار بکشید که سرو صدایشان در بیاید و راندمان کار با کیفیت و محصول با کیفیت هم پایین بیاید انسانها اشرف مخلوقات خداوند جل جلاله هستند با اشرف مخلوقات خداوند جل جلاله همچون ابزار کار و ماشین آلات رفتار نکنید که حق الناس گریبانتان را خواهد گرفت در دنیا و آخرت . افتااااد. و من الله توفیق . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه مومنانه آزاده اندیشانه عادلانه خداپسندانه .
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۹:۴۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
حتی مدیران و مسئولان می توانند در برخی کارهای بسیار سخت و زیان آور مانند پرستاری کرونایها و مشاغل معادن و دیگر شغلهای سخت زیان آور در تمامی وزارتخانه ها شش 6 شیفت کاری 4 چهار ساعت کار در 24 ساعت شبانه روز به صورت چرخشی تعریف کنند و بگذارند برای پرسنلهایشان تا فشار کاری از هر لحاظ کمتر شود با حقوق و مزایای خوب همراه با مرخصی و بیمه تا همه نیروهای کار سخت و زیان آور راضی شوند و ناامید و خسته و افسرده نشوند و هر چهار ساعت به چهار ساعت در شش شیفت کاری در 24 از صفر تا صدشان بروند استراحت به منزلهایشان یعنی در 24 ساعت هر شیفت فقط چهار ساعت کار می کنند و می روند منزلشان تا روز بعد در شیفت بعدیشان و نیروهای تاز نفس با روحیه و شادی و نشاط بیایند سر پستهای کاریشان و با کیفیت و سرعت و دقت بیشتر کارشان را انجام دهند در چهار شیفت شش ساعت کاری در 24 ساعت هم به همین ترتیب می توانید برنامه ریزی مهندسی و تعریف کنید یعنی در 24 ساعت شبانه روز هر شیفت کاری فقط شش ساعت کار می کنند و می روند به منزلشان تا روز بعد در شیفت بعدیشان که به صورت چرخشی برایشان تعریف شده هم راندمان کار بالا می رود هم کیفیت کار بالا می رود هم سرعت کار و هم دقت کار بالا می رود و همه نیروهای کاری از صفر تا صدشان راضی و شاداب می شوند و به احدی فشار ناعادلانه کاری رنج آور وارد نمی شود و عدالت اجتماعی از هر لحاظ در تمامی کارها برقرار می شود و همه شاغل می شوند و بهره مند می شوند . افتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد . و من الله توفیق .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه مومنانه عادلانه خداپسندانه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
معلمها که با اومدن کرونا خیلی کارشون راحت شه چون زحمت بچه ها رو دوش مادران میباشد مورد داشتیم معلم بوده گفته قربون کرونا ای کاش حالا حالاها کرونا از بین نره تا ما راحت تو خونه بشینم وحقوق مون و بگیریم پس شما معلم گرامی نمی خواد از پرستاران این جوری در موردشون قضاوت کنی وکار اونا که با جان و روحشان دارن برای این مردم عزیز زحمت میکشن رو زیر سوال ببری
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۰:۲۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
اگر خودشون رو جای پرسنلی بزارن که هرروز جانشون رو کف دست گرفته وبا دیدن تلفات نیروی انسانی ومردم شریف بستری بازم میان وادامه میدن همه چیز بهتر میشه یه سری دارن دور کاری واستراحت میکنن اونوقت بانگ کم بودن حقوق مزایا سر میدن!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
خدمات رسانی به ۱۵بیماررا سنگین می دانید یک معلم ابتدایی دارد به ۴۰دانش آموز خدمت رسانی می کند کلی مسئولیت برعهده دارد حقوقش هم نصف یک پرستار نیست لطفا منصف باشید البته پرواضح است اگر تیم پرستاری وپزشکی خوب کارمی کردند آمار فوتی ها اینقدر بالا نبودبیماران را مانند اعضای خانواده خود بدانید وبیشتر خدمت رسانی کنبد
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۰:۲۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
شعور فهم یه سری ادم نفهم رو به پرستارها گره نزن چرا مقایسه نمیکنی باکشورهایی که مردمش رعایت میکنن .اگه خیلی از وضعیتت ناراحتی شغلت عوض کن خوردن خوابیدن تو تعطیلات شعار دادنم داره! بیا بخش کرونا یه ساعت فقط پشت درب بخش وایسا کارم نمی خوات کنی فقط اگه جسارت داری وایسا ببینم راست میگی
Iran (Islamic Republic of)
محمد غیاثی
۱۰:۲۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
شما هم بچه های مردم رو از خانواده خودت بدون براشون کلاس بزار ؟فکر کنم از ترس کرونا چپیدی خونه سه تا ماسک زدی وچپ راس داری زمین زمان اطراف خودته الکل میزنی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
خیلی عجیبه چطور پرستاری و کارش رو با معلمی مقایسه میکنید..عجبا...عجب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
با این مقایسه ات معلومه خیلی احمقی
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۸:۰۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
با سلام کرونا هست بله .بیماران زیاد میشن بله. تعطیلی اجرا میشه بله ولی پرستار باید حضور داشته باشه در حالیکه خیلی ها مثل معلمین عزیز چند ماه تعطیلن ودارن حقوق میگیرن ولی پرستار باحضورداشتن سر کار حقوق میگیره اونم تو اون شرایط بحرانی وبیماری و دادن تلفات نیروی انسانی جلو چشمش پس چرا لا اقل به وضع مالی ومعوقات اونا رسیدگی نمیشه حداقل مسولین که میتونن حقوق این قشر زحمت کش وتو خط مقدم جنگ کرونا رو افزایش شایسته بدن .چرا باید کسانی از قشر پرستار برن برای خارجیها کار کنن ازشون پرسیده شده چرا؟.عدالت حقوق عادلانه .مسکن ..در برابر زحمتشان داده میشه.
Iran (Islamic Republic of)
محمد غیاثی
۱۰:۲۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
احسنت.افرین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
معلم بیکار نبود معلم ازجیب خودش امکانات تدریس مجازی را فراهم کرد وبدون هیچ دستمزد اضافه ای به صورت شبانه روزی آموزش داد واقعا بعضی ها خیلی نسبت به معلم غیرمنصفانه حرف می زنند تعطیلی مدارس کار همین وزارت بهداشت بود که زحمت معلم را چندین برابر کردشما از اساتید دانشگاه چیزی نمی گویید که تعطیل بودند و تجهیزات دانشگاه برای تدریس مجازی در اختیارشان بود وچندین برابر معلم دریافتی دارند اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید ودرمورد معلم اینگونه سخن نرانید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
دست ستاد همراهی با کرونا درد نکنه
-
بلبل
۰۷:۱۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
آقای روحانی رفتی یک درست نکردی تبدیل وضعیت بچه قراردای کادر درمان چی شد
آخرین اخبار