فتاحی با اشاره به اهمیت استفاده از محصولات ارگانیک در خانواده‌ها ، گفت: باید در این خصوص فرهنگ سازی لازم صورت گیرد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، الیاس فتاحی معاون سیاسی استاندار ایلام در کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده با تأکید بر اهمیت سلامت و بهداشت خانواده‌ها گفت: ما باید سلامت غذایی را از مزرعه شروع کنیم و در چرخه تولیدات کشاورزی و دامی بحث سلامت تولید را مد نظر قرار دهیم و نظارت بر کشت و کار از جمله سموم و کود‌های شیمیایی و در مراحل بعدی اعم از فرآوری و دیگر فرآیند‌ها ، بحث سلامت محصولات مورد توجه قرار گیرد و با آموزش کشاورزان و تولید کنندگان نسبت به افزایش کیفیت و بهداشت محصولات غذایی اقدام کنیم.

او با اشاره به اهمیت استفاده از محصولات ارگانیک در خانواده‌ها افزود: باید در این خصوص فرهنگ سازی لازم در خانواده‌ها صورت گیرد و با برگزاری نمایشگاه‌های محصولات ارگانیک که ان شاءالله بعد از پاندمی کرونا در دستور کار قرار می‌گیرد انگیزه‌ی بیشتری را برای استفاده از این محصولات در خانواده‌ها ایجاد کنیم.

معاون استاندار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث تولیدات محتوایی و فضای مجازی مورد استفاده خانواده‌ها ، بیان کرد: در تولیدات محتوایی الکترونیک با محور خانواده باید بر روی خانواده‌ی متعادل و ایمن و پویا تأکید شود چرا که خانواده در اسلام محور و اساس نظام اجتماعی است و همه‌ی برنامه‌های ما باید خانواده محور باشد تا موفقیت را کسب کنیم.

فتاحی به اثرات منفی شبکه‌های اجتماعی بر فرد و جامعه اشاره کرد و افزود: هر روز شاهد اثرات مخرب فضای مجازی از جمله گسترش شایعات و نقض حریم خصوصی افراد و انزوا و دور ماندن از محیط‌های اجتماعی، تضعیف نهاد خانواده و صله‌ی رحم، دوری از خانواده، فامیل و اقوام و گسست فکری و عاطفی در جامعه هستیم و راهکار‌های لازم برای جلوگیری از اثرات منفی شبکه‌های اجتماعی باید در اختیار خانواده قرار گیرد، خانواده‌ها باید به صورت مدیریت شده از شبکه‌ی اجتماعی استفاده کنند و محیطی گرم در خانواده شکل گیرد.

انتهای پیام/ ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.