به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حسین عسگری، مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با بیان اینکه مراکز مشاوره خانواده در راستای صلح و سازش، کاهش و پیشگیری از انواع طلاق و در جهت رفع تعارضات زناشویی توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم تشکیل شده است، گفت: این مراکز متشکل از مشاور روانشناس، مشاور حقوقی و مددکار اجتماعی بوده که متقاضیان میتوانند ضمن دریافت معرفینامه از شعبات محاکم یا دفتر حمایت از زنان و کودکان با مراجعه حضوری به شورای حل اختلاف، بنیاد صیانت از خانواده و مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی همدان به صورت رایگان مشاوره دریافت کنند.
او افزود: در مجموع ۶۰ تا ۷۰ مشاور در رشتههای مختلف از جمله روانپزشکی، روانشناسی، مددکاری اجتماعی، حقوق و فقه و مبانی حقوق اسلامی در این مراکز مشغول فعالیت هستند.
عسگری با بیان اینکه ۲۵ درصد از پروندههای این مراکز منتج به صلح و سازش شده است،افزود: پیش از شروع کرونا به صورت متوسط ۱۵۰۰ پرونده در سال به این مراکز مراجعه میکردند که در سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا به ۱۲۰۰ پرونده کاهش یافته است.
او یادآور شد: برگزاری کارگاههای تربیت مربی استانی و کارگاه آموزش مهارتهای ارتباطی ویژه زوجین متقاضی طلاق توافقی از دیگر این برنامههای صورت گرفته این معاونت در راستای تحکیم بنیان خانواده است.
انتهای پیام/م