به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، حجت الاسلام مرتضی کریمی رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین گفت: با توجه به افزایش فعالیت کارگاه، در سالهای گذشته، دوخت لباس به ۷ هزار دست شامل کاور، سربند، روسری افزایش یافته بود اما به دلیل کاهش شیفت کاری و تعداد خادمین، در شرایط کرونایی ۲ هزار و ۵۰۰ سری لباس آماده و در روز جهانی شیرخوارگان، در صحن امامزاده حسین (ع) بین زائرین به طور رایگان اهدا میشود.
حجت الاسلام کریمی با اشاره به آغاز به کار کارگاه دوخت لباس حضرت علی اصغر (ع) بیان کرد: امسال سیزدهمین سال فعالیت کارگاه دوخت لباس حضرت علی اصغر (ع) و چادرهای حضرت زینب (س) در محل حسینیه امامزاده حسین (ع) میباشد.
او افزود: اوایل فعالیت این کارگاه با تعداد کم خادمین و دوخت لباس همراه بود و به مرور زمان و هر ساله با توجه به اطلاع رسانی، این میزان افزایش یافته است.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین اظهار کرد: بیشترین بخش هزینه دوخت و دوز لباسها از طریق کمکهای مردمی و خیرین تهیه میشود.
حجت الاسلام کریمی عنوان کرد: سالهای قبل، علاقمندان به اهل بیت (س) برای حضور در کارگاه دوخت لباس اعلام حضور میکردند، اما از سال گذشته تاکنون به دلیل شرایط کرونایی حاکم بر جامعه این امر با دقت بیشتری انجام میشود و برای حفظ سلامتی و رعایت دستورالعملها فعالیت کارگاه به صورت محدود در یک شیفت و از ساعت ۱۶ تا ۲۱ شب میباشد.
او افزود: مردم ولایی قزوین با توجه به سبقه فرهنگی و تاریخی که از نام «دار المومنین» شهر قزوین مشهود است، علاقه زیادی به اهل بیت (س) دارند و لذا اعتقادات عمیقی به خاندان عصمت و طهارت داشته و همین امر موجب شده تا فعالیت این کارگاه از سوی مردم با نذر و سلام و صلوات همراه باشد.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین با اشاره به تعداد لباسهای آماده شده برای روز جهانی حضرت علی اصغر (ع) از سوی این کارگاه تصریح کرد: تمام فعالیت کارگاه به نیت حضرت علی اصغر (ع) بوده و بیشترین بخش تامین هزینه فعالیت کارگاه، از نذورات مردمی است.
او اضافه کرد: چادر حضرت رقیه نیز به همین تعداد خواهد بود که هزینه آن به نیت حضرت رقیه توسط کمکها و نذورات مردمی تهیه شده و به صورت رایگان بین خانوادههای که دارای فرزند دختر سه ساله میباشند در روز ردپای سه ساله در صحن امامزاده حسین (ع)، اهدا میشود.
انتهای پیام/ح