به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، محمد دلپسند، رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: طرح پیوند مشاغل خانگی به بازار از مدلهای ایجاد اشتغال پایدار با صرف کمترین هزینه است.
دلپسند افزود: طرح پیوند به بازار مشاغل خانگی پارسال با همکاری وزارت کار، برای ۵۰ هزار نفر در کشور اجرا شد.
وی سهم هرمزگان را از این طرح دو هزار و ۳۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: این افراد در ۱۹ شاخه شغلی نام نویسی کردند که از این شمار ۱۵ شاخه شامل صنایع دستی، شیلات، تولیدات باغی و کشاورزی متناسب با ظرفیتهای اقتصادی استان است.
بیشتر بخوانید؛
رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: هرمزگان در حوزه نامنویسی داوطلبان در حوزه مشاغل خانگی رتبه نخست، و در زمینه آموزش فعالان نیز جزء سه استان برتر کشور است.
به گفته دلپسند در صورت بهبود شرایط کرونایی استان، یک نمایشگاه روباز فصلی برای عرضه محصولات تولیدی ایجاد میشود.
او با اشاره به حوزه آبزی پروری استان افزود: چرخه آبزی پروری کشور با فناوری بسیار سنتی در حال فعالیت است که این امر علاوه بر وارد کردن آسیبهای زیاد به محیط زیست، عملکرد تولید را نیز به شدت کاهش داده است.
رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: با ورود فناوریهای نوین به حوزه آبزی پروری کشور، امکان افزایش قابل توجه عملکرد استخرهای پرورش آبزی وجود دارد.
دلپسند افزود: اکنون از هر هکتار استخرهای پرورش سه تا ۵ تن آبزی برداشت میشود که در صورت تجهیز آنها به فناوریهای نوین، علاوه بر کاهش سطح اشغال پهنههای کشاورزی، این رقم به ۶۰ و در نهایت ۱۲۰ تن افزایش مییابد.
انتهای خبر/ع