به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، وحید قاضی پور گفت: همه ساله با فرا رسیدن ماه محرم، مراسم عزاداری و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در سراسر کشور و استان برگزار میشود و به همین منظور از روزهای قبل، بسیاری از هموطنان اقدام به آمادهسازی اماکن مذهبی، تکایا و هیات برای برپایی مراسم و پذیرایی از عزاداران میکنند، که رعایت اصول ایمنی در این نقاط بسیار حائز اهمیت بوده و بروز بیاحتیاطی در این زمینه میتواند جان افراد را به خطر بیاندازد.
او با بیان اینکه کارکنان صنعت توزیع برق درسراسر استان همواره آماده همکاری در تأمین برق مطمئن و پایدار میباشند، اظهار داشت: استفاده از روشهای غیر استاندارد و نا ایمن در تأمین برق، در ایام سوگواری و عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) موجب بروز خطرات جانی و خسارتهای مالی برای افراد خواهد شد که این امر توجه به موارد ایمنی را دوچندان میکند.
قاضی پور اضافه کرد: از آنجا که در زمان برگزاری مراسم عزاداری، هیات و دستههای عزاداری از وسایلی مانند بیرق، علم، کتل و ... استفاده میکنند، گاهی اوقات شاهد حوادث ناگواری نظیر برق گرفتگی، آتش سوزی و... ناشی از برخورد این وسایل با شبکههای توزیع برق هستیم که صدماتی را به دنبال داشته است.
او با بیان اینکه نصب بنر و پرچم مختص ایام سوگواری بر روی پایههای برق و سایر تجهیزات جانبی منجر به وقوع حوادث برق گرفتگی میشود، بیان کرد: بنابراین هیاتهای مذهبی از ساخت و جوشکاری روی پایهها و به دنبال آن صعود افراد غیرمجاز از تاسیسات برق رسانی جهت نصب هرگونه پرچم، پلاکارد و بنر خودداری کرده و همچنین از احداث و نصب داربست موقت درحریم و مسیر خطوط نیرو رسانی برق جهت برپایی تکایا و همچنین ایستگاههای پذیرایی از عزاداران خودداری کنند.
مدیر دفتر ایمنی وکنترل ضایعات شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در بخشی دیگر از سخنان خود به نحوه تامین برق هیاتهای مذهبی اشاره کرد و بیان داشت: مسئولین هیاتها میتوانند ضمن مراجعه به مدیریتهای برق و ادارههای تابعه نسبت به ثبت نام و اخذ انشعاب موقت اقدام کرده و ازهرگونه دخالت غیرمجاز در تاسیسات برق رسانی منصوبه و وصل خودسرانه، غیر ایمن و غیرمجاز انشعاب برق توسط اعضا و یا مسئولین هیاتهای مذهبی پرهیز کنند.
این مقام مسئول بر ضرورت توجه و بررسی تجهیزات برقی مورد استفاده در این برنامه ها، نیز تاکید کرد و اظهار داشت: بایستی تجهیزات برقی مورد استفاده هیاتهای مذهبی نظیر سه راهه برق، کابل، تابلوهای برقی و ... قبل از شروع مراسم عزاداری توسط مسئولین هیات مورد بازرسی دقیق قرار گیرند تا نواقص احتمالی آنها برطرف شوند.
قاضی پور، همچنین گفت: در راستای حفظ سرمایه ملی و محیط زیست و ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی برق، برای تامین روشنایی محلهای برپایی مراسم به جای لامپهای پرمصرف (مدادی یا رشته ای) از لامپهای کم مصرف یا الای دی استفاده شود.
مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، برضرورت خودداری عزاداران از دستکاری تجهیزات برق رسانی درصورت بروزحادثه تاکید کرد و بیان داشت: عزاداران، در زمان وقوع هرگونه حادثه احتمالی و یا وقوع خاموشی، از دستکاری در تجهیزات برق رسانی منصوبه به ویژه کنتور و تابلو برق پرهیز کرده و مراتب را از طریق ادارههای برق پیگیری و یا از طریق شماره ۱۲۱ موارد را به اتفاقات برق اطلاع رسانی کنند.
او با اشاره به شرایط ویژه کرونایی کشور و استان فارس و ضرورت تامین برق مطمئن و پایدار برای بیمارستانها و سایر مراکز درمانی، از تمامی مردم شریف استان درخواست کرد تا با رعایت اصول ایمنی و بهداشتی و همچنین مصرف بهینه برق، خادمان خود در صنعت برق کشور را یاری رسانند.
انتهای پیام/