رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: برپایی نمایشگاه‌های مجازی واحدهای تولیدی و صنعتی در شرایط محدودیت‌های کرونایی موجب رشد ۸۵ درصدی کالاهای صادراتی در استان اصفهان شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، ایرج موفق رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت:اصفهان به عنوان اولین استان در کشور توانست نمایشگاه‌های مجازی را در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی مطرح و از بخشی محدودیت‌های کرونایی عبور کند.

او اظهار کرد: بر این اساس با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی درصدد توسعه نمایشگاه‌های مجازی صنایع استان اصفهان هستیم تا شرایط بهتری با توجه به وضعیت پیش‌آمده به لحاظ محدودیت‌ها و چالش‌های حاصل از کرونا برای واحد‌های تولیدی و صنعتی استان ایجاد کنیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه در سه ماه ابتدای امسال نسبت به سال گذشته وضعیت استان اصفهان در بخش صادرات کالا رشد قابل توجهی داشته است افزود: به‌دنبال آن هستیم که میز‌های توسعه صادرات ملی را که مسئولیت ۱۰ میز را استان اصفهان برعهده دارد افزایش و وضعیت را به سمت پیشرفت بیشتر و بهتر صنایع سوق دهیم.

او خاطرنشان کرد: در این راستا با کمک بخش خصوصی، تشکل‌ها و انجمن‌های صنایع، اتاق بازرگانی، خانه صنعت و معدن، اتاق اصناف و تعاون به‌دنبال آن هستیم که شرایط را برای فعالیت همه کارآفرینان، صنعتگران، معدنکاران و تاجران روانتر کنیم.

موفق یادآور شد: با توجه به محدودیت‌های بین‌المللی، تحریم‌ها و کرونا که سبب حضور کمرنگ تاجران در دیگر کشور‌ها شده بود با بهبود اوضاع به‌دنبال برپایی نمایشگاه‌های بین‌المللی هستیم.

بیش از یک هزار و ۱۰۰ مجوز برای کارخانه‌های جدید در اصفهان صادر شد

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: از تیرماه ۹۸ تاکنون در مجموع بیش از یک هزار و ۱۰۰ مجوز با بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای ایجاد کارخانه جدید در استان اصفهان صادر شد.

به گفته او استان اصفهان از حیث صدور پروانه بهره برداری در سال ۹۸ تا ۹۹ استان، رتبه دوم را در کشور کسب کرد و در این مدت بیش از سه هزار مجوز پروانه بهره‌برداری در بخش صنعت صادر شد که با توجه به شرایط استان، موقعیت جغرافیایی، زیرساخت‌ها، پتانسیل‌ها و واحد‌های موجودی که در استان مشغول فعالیت هستند حدود ۱۲ درصد صنعت کشور در این استان جای گرفته است.

موفق خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ حدود یک هزار و ۴۵۰ قلم کالا از اصفهان به حدود۱۰۰ کشور جهان صادر شد که امسال استان در این خصوص شرایط بهتری را در صادرات تعداد کالا‌های بیشتر به کشور‌های بیشتر براساس حجم میزان صادرات و ارزش صادراتی داشت و موفق به ارزآوری بیشتری شد.

او یکی از شاخص‌های مهم استان را برگشت نرخ ارزی عنوان کرد و گفت: تا این زمان حدود ۹۵ درصد میزان ارزی را که واحد‌ها توانستند استفاده کنند برگشت یافته و استان اصفهان در این زمینه رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

۶۷۰ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اصفهان تشکیل شد

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان افزود: به‌دلیل اینکه مسئولیت دبیری این ستاد برعهده این سازمان است از تیر ۹۸ تاکنون درمجموع حدود ۶۷۰ جلسه ستاد در استان تشکیل شده که بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ مصوبه داشته است.

او بیان داشت: از این تعداد جلسات حدود ۳۵۰ جلسه بانکی با حدود یک هزار و ۲۰۷ مصوبه و۳۲۰ جلسه غیربانکی با یک هزار و ۳۷۰ مصوبه بوده است.

موفق ادامه داد: به‌دلیل اهمیت موضوع تامین تسهیلات ریالی و ارزی واحدها، سعی شد تا جلسات کمیته‌های مالی و تسهیلاتی تفکیک شود و در جلسات غیربانکی مباحث واحد‌های تولیدی و صنعتی در زمینه زمین، آب، برق، گاز، محیط زیست، منابع طبیعی، امور اراضی و دیگر مشکلات با حضور سایر دستگاه‌ها رسیدگی شود.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی‌ترین استان کشور به‌شمار می‌آید.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار