مجری طرح توسعه گلخانه‌های وزارت جهاد از اصلاح و بازسازی ۶۵۰ تا ۷۰۰ هکتار از گلخانه های سنتی و فرسوده در سال خبر داد.

 به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، داریوش سالم پور مجری طرح توسعه گلخانه‌های وزارت جهاد از احداث ۳ هزار و ۵۲ هکتار گلخانه خبر داد و گفت: بیشترین برنامه ابلاغی احداث این گلخانه‌ها مربوط به استان‌های مستعد از نظر اقلیمی، زیرساختی، نزدیکی به بازارهای هدف و دسترسی به نیروی انسانی مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان، بوشهر، فارس، اصفهان، خراسان رضوی، تهران، آذربایجان شرقی و اردبیل (منطقه مغان) است.

او افزود: امسال از محل صندوق توسعه ملی یا بند الف تبصره (۱۸) قانون بودجه ۱۴۰۰ منابع اعتباری ارزان قیمت برای مناطق کم برخوردار و مناطق برخوردار برای ساخت گلخانه‌ها تخصیص یافت تا پس از تلفیق با منابع داخلی بانک‌ها در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

سالم پور با بیان اینکه سال گذشته ۴۵ درصد گلخانه‌ها به صورت خود اجرایی و با سرمایه سرمایه گذاران احداث شد، گفت: در سال ۹۹ بیش از ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای ساخت گلخانه‌ها به متقاضیان پرداخت شد.

سالم پور درباره پیش بینی تأمین برق مورد نیاز گلخانه‌های کشور با توجه به مشکلات قطعی برق در کشور گفت: در طرح توسعه گلخانه‌ها یکی از الزامات، پیش بینی ژنراتور برای تولید برق اضطراری به ویژه در گلخانه‌های بزرگ مقیاس و تجاری است.

او ادامه داد: برخی از گلخانه‌های بزرگ مقیاس در کشور، واحدهای نیروگاه سیار تولید همزمان برق و حرارت ( CCHP ) دارند که علاوه بر تأمین برق، حرارت و دی اکسید کربن مورد نیاز واحدهای تولیدی خود، می‌توانند برق مازاد را به شبکه برق سراسری بفروشند.

مجری طرح توسعه گلخانه‌های وزارت جهاد کشاورزی در مورد اصلاح گلخانه‌های سنتی و چوبی در کشور بیان کرد: برنامه ما در افق ۱۰ ساله، اصلاح، بازسازی و نوسازی بیش از ۵ هزار گلخانه سنتی، چوبی و فرسوده در کشور است.

او در پایان تصریح کرد: برای هر سال نزدیک به ۶۵۰ تا ۷۰۰ هکتار اصلاح و بازسازی گلخانه‌های سنتی و فرسوده را برنامه‌ریزی و به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار