به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، اسماعیل پرویزی فر معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : کمبود مرغ در فصل تابستان فقط خاص استان کرمانشاه نیست و در همه جای کشور تابستانها کمبود مرغ وجود دارد.
او گفت : از آنجایی که تابستانها در مناطق گرمسیری کشور به دلیل گرمای هوا جوجه ریزی انجام نمیشود و در مناطق معتدل هم به دلیل دمای بالای محیط وزن گیری جوجهها دیرتر اتفاق میافتد و جوجهها به جای اینکه در بازه زمانی ۳۵ روزه به مرحله کشتار برسند، مدت زمان وزن گیری آنها ۵۵ روز طول میکشد و دوره پرورشی طولانی تری دارند، تابستانها اغلب با کمبود مرغ در کشور مواجه هستیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به جوجه ریزیهای خوب انجام شده در سالنهای پرورش مرغ استان در تیر ماه، افزود: میزان جوجه ریزی انجام شده در این ماه افزایش ۴۰۰ هزار قطعهای نسبت به ماه گذشته (خرداد) داشته که با توجه به اینکه این جوجهها اواخر مرداد به مرحله کشتار میرسند، از آن زمان آرامش نسبی به بازار مرغ باز خواهد گشت.
او اشارهای به کشش این روزهای بازار مرغ استان کرمانشاه داشت و افزود: روز شنبه همین هفته (۹مرداد) ۲۰۰ تن مرغ در بازار کرمانشاه عرضه شد که با وجودی که این حجم از عرضه در حالت عادی نیاز دو روز استان را مرتفع کرده و حتی در شبهای عید هم این حجم از توزیع را نداشته ایم، اما بعدازظهر ویترین مرغ فروشیها خالی شده بود.
او گفت: گرچه این روزها تقاضا برای خرید مرغ زیاد است، اما وجود تخلفاتی در سیستم بازار را هم نمیتوان در ناآرامیهای بازار مرغ استان بی تاثیر دانست .
انتهای پیام/د