به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مراسم بهره برداری از این بیمارستان گفت: این بیمارستان بزرگترین مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان و نوجوانان در منطقه خاورمیانه است که در تبریز راه اندازی شد.
اوافزود: در سالهای اخیر یک هزار و ۱۰۰ پروژه ارزشمند بهداشتی و درمانی در آذربایجان شرقی با بیش از ۷۰۰ هزار مترمربع زیربنا طراحی، اجرا، تجهیز و راه اندازی شده است.
اوبا بیان اینکه در این مدت یک میلیون و ۳۰۰ هزار مترمربع به عرصه دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه شده است اظهار کرد: بزرگترین خوابگاه دخترانه کشور با ۲ هزار و ۵۰۰ نفر ظرفیت تیر ماه امسال به دست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این استان به بهره برداری رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در سال جاری ۲۰۰ تخت بیمارستانی غیر از تختهای خاص به ظرفیت تختهای بیمارستانی استان اضافه شده و امروز نیز با بهره برداری از بیمارستانهای مردانی آذری و امام خمینی (ره) عجب شیر ۸۰۰ تخت به تختهای بیمارستانی استان اضافه میشود.
صومی یادآوری کرد: بیمارستان مدانی آذری در سال ۱۳۹۳ کلنگ زنی شده بود که ۱.۵ سال برای احداث مرکز همراه سرا و ۱.۵ سال برای طراحی بیمارستان وقت صرف شد و بعد از آن نیز احداث بیمارستان آغاز شد.
او با بیان اینکه با راه اندازی این بیمارستان با تلاش حاج کریم مردانی آذر خیر تبریزی و همت و تلاش مجموعه استان و دانشگاه علوم پزشکی تبریز معضل کمبود تختهای بیمارستانی برای کودکان و نوجوانان استان رفع شد ادامه داد: در این بیمارستان تمام خدمات مورد نیاز نوزادان، کودکان و نوجوانان از بیماریهای داخلی تا مشکلات روانی و توانبخشی ارائه میشود.
او گفت: در این بیمارستان خدمات جدیدی مانند کاشت حلزون، پیوند اعضا و انتقال سلول انجام میشود و دارای اورژانس مجهز با ۸۴ تخت و بخشهای ویژه است که ۲۵ درصد از ظرفیت بیمارستان را تشکیل میدهد همچنین دارای ۱۴ اتاق عمل مجهز و دستگاههای پیشرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: در این بیمارستان برای مادران همراه نوزادان، همراه سرا با ظرفیت اسکان ۱۰۰ نفر از اولیای نوزادان و کودکان احداث شده است.
اوافزود: شورای اسلامی و شهردار تبریز زمین ۹ هکتاری این بیمارستان را تامین کرده اند و هزینه احداث ۵۵ هزار مترمربع را خیّر پرداخت کرده است.
او با بیان اینکه نیروی مورد نیاز این بیمارستان نیز از پرستاران تا فوق تخصصها جذب شده اند و در روزهای آینده با انتقال بخش افتتاح بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی «زهرا مردانیآذری» تبریزاعصاب خدمت دهی این بیمارستان آغاز میشود و تا یک ماه آینده تمامی رشتهها از بیمارستانهای دیگر در این بیمارستان مستقر خواهند شد.
همچنین با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور بهره برداری از بیمارستان ۸۶ تخت خوابه شهرستان عجب شیر با صرف ۲۰۰ میلیارد تومان آغاز شد.
این بیمارستان دارای بخشهای تخصصی داخلی زنان و زایمان، مراقبتهای ویژه، کلینیکهای فوق تخصصی، آزمایشگاهها، بخش نوزادان و کودکان و درمانگاههای تخصصی است و بهرهبرداری از آن تحولی بزرگ در حوزه درمان شهرستان به شمار میرود.
امروز بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی علی بن ابیطالب (ع) زاهدان، بیمارستان ۴۶ تختخوابی سل امام رضا (ع) زابل در استان سیستان و بلوچستان، بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی کودکان زهرا مردانی آذر تبریز و بیمارستان ۸۶ تختخوابی عجبشیر در استان آذربایجانشرقی، بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی طبی کودکان ماهک ساری و کلینیک فوق تخصصی طوبی ساری در استان مازندران، بیمارستان ۱۲۹ تختخوابی نرگسی گچساران در استان کهگیلویه و بویر احمد، و بخش سوختگی و اورژانس سوانح ۵۲ تختخوابی بیمارستان کوثر سمنان افتتاح شد.
انتهای پیام/