
گزارش اولیه سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا:
حمله به تاسیسات هستهای ایران تنها چند ماه برنامه هستهای را به تأخیر انداخت به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، اوجان یکی از اپراتورهای پهپادهای آمریکا در مصاحبه با بی بی سی از کشتار کور کودکان و مردم بی گناه سخن گفت.
بیشتر بخوانید
خیلی راحت میگن به عنوان سپر بلا ازش استفاده شده بود
هیچ کسی تو دنیا نمیتونه به اینا چیزی بگه
چون هم پولشو دارن هم قدرتش رو
شما بهتره مواظب باشید که این بلاها سر ملت ما نیاد
هر سازمان بین الملل که اسم ببری تو چنگ ایناست...خیالتون راحت
طفلکی ترسیده و داشته میرفته تو خونه و اینا بمب ریختن رو سرشون و کشتنشون
دلم شکست
خیلی نامردن
اینها هم انسان هستند، خانواده دارند، بعضی پدر هستند. حتی اگر یک لحظه به جای کودک قربانی بچه خودشان را تصور کنند برای دیوانه شدن هر کسی کافی است. این جنایت دو طرفه ای است که دولتها و حکومتهای استعماری هر روز انجام می دهند.
انسان باید انسانیت داشته باشد،مهرورزی و کمک و انساندوستی ،ان کودکان بیچاره هیچ گناهی ندارند کاملا معصوم و بی پناه بترس ،بترس ،بترس از روزی که با دست خالی طعمه کار و مور میشوی.
به فکر روزی باش که وجود بی وجودت مباشد و یا با یک ویروس ناچیز میلیونها کشته خواهید داد.
حقتان بود همه پایگاهایتان به دست جوانان با غیرت نظامی مان روی هوا میرفت خدا میداند دهها ملیون و چه بسا صدها ملیون انسان بیگناه بر سر نادانی و خودخواهی غرب جان دادند.