یکی از متخصصان سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند هنگام انتخاب نمک به ماندگاری و مقدار ید آن توجه کنید.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد میزان مصرف نمک در بزرگسالان باید کمتر از پنج گرم در روز باشد همچنین باید از نمک با ید غنی استفاده شود.

یکی از متخصصان سازمان بهداشت جهانی گفت: نمک یددار باید با کیفیت بالا و با محتوای ید تضمین شده که نیاز‌های فیزیولوژیکی را برآورده می‌کند، باشد.

او توصیه می‌کند: هنگام انتخاب نمک به ماندگاری، مقدار ید و درجه آسیاب نمک توجه کنید.

این متخصص سازمان بهداشت جهانی بیان کرد: در نمک خرد شده، ید پایدارتر است. محتوای ید باید حداقل ۴۰ + ۱۵ میکروگرم در نمک باشد. در زمان خرید، ماندگاری محصول باید حداقل ۹ ماه باشد، یعنی نمک برای ۹ ماه مواد مغذی خود را نگه می‌دارد. پس از این مدت، نمک خراب نخواهد شد، اما یددار نیست.

او تاکید کرد از خرید نمک‌های فله خوداری کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
لیاا
۰۰:۰۳ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
جالب بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
تمام نمك هاي بسته بندي كارخانه اي ايران خطرناكندحتي اونايي كه نوشته شده يددارزيرا اونا از فرمول na+cl تشكيل شده اما نمك دريا تركيبي از همه ي عناصر جدول مندليف است بهترين نمك يا سنگ نمك است كه در دامداريها استفاده ميشه يا نمك كوير
آخرین اخبار