علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ و تبعات آن اظهار کرد: کمیسیون ماده ۱۰۰ یک مرجع برای رسیدگی به تخلفات ساختمانی است که در واقع از آن جلوگیری میکرد، ترکیب آن هم شامل یکی از قضات دادگستری، عضو شورای شهر و نماینده وزارت کشور است.
وی ادامه داد: تصور من این است که حذف کردن کمیسیون ماده ۱۰۰ به نوعی حذف کردن صورت مسئله تخلفات ساختمانی است، ماا با این کار نمیتوانیم جلوی تخلفات را بگیریم باید سراغ راههایی برویم که تخلفات ساختمانی را کاهش دهد و باید نهادی وجود داشته باشد.
سخنگوی شورای شهر تهران افزود: حجم پروندههای موجود در کمیسیون ماده ۱۰۰ نشان دهنده این است که شهرداریها در سراسر کشور در جلوگیری از تخلفات ساختمانی موفق نبودند که دلایلی دارد، اما پس از حذف چه کسی میخواهد به این نوع تخلفات رسیدگی کند؟
اعطا یادآور شد: ما باید سراغ روشهایی برویم که موثر باشد و تخلفات به خداقل برسد نه اینکه نهاد اصلی آن را حذف کنیم، به نظر من حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ صحبت دقیقی نیست مگر اینکه روش جایگزینی در نظر گرفته شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
بدلیل اجبار ساکن شدیم ، یکسال بعد وقتی سند به ما دادند انباری از سند حذف شد.. به شکایت به شهرداری رفتیم گفتند پول داده و بر اساس ماده ۱۰۰ زیرزمین را مسکونی کرده بود هر چه رفتیم .. جواب درستی نشنیدیم ، مالک هم مبگوید سند را امضا کرده اید .
حال به اذا ان کلاه گذاری شهر داری، یک واحد بیشتر جهت بازسازی به ما بدهید ، والا هرگز این نمیبخشیم و این مورد را به درگاه خداوند خواهیم برد
شهردای در پایان کاری که بعد از مدتها راضی شد به ما بدهد. . در پایان کار قید گرده که مالک اظهار میدارد که هیچ واحدیرا تاکنون نفروخته، ،،،، درحالیکه ما یکسال قبل
قولنامه و پول را پرداخت کرده بودیم .. بدون واحد اضافی نه مبخرند از ما و نه بازسازی صر فه ای دارد .. این زحمت دو کارمند بیش از ۷۰ ساله است و هیچ چیز دیگر نداریم
ایا yjc. این درد دل را منتشر میکند ..