فناوری فلز-هوا، راه حل داخلی مشکل برق پشتیبان

با توجه به قطعی‌های اخیر برق در کشور و مشکلات دکل‌های مخابراتی، باتری‌های مبتنی بر فناوری فلز-هوا، یکی از راه‌های اساسی حل این چالش است.

سجاد مهرابی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: این روز‌ها با توجه به کمبود منابع تامین کننده برق در کشور، دکل‌های مخابراتی از جمله دکل تلفن‌های همراه هم با مشکلاتی روبرو شده است و  به گفته آقای جهرمی در اکانت توییتری خود مبنی بر اینکه « باتری دکل‌های تلفن همراه، برای ۲ساعت پاسخگوی قطع برقند و پس از دشارژ کامل، نیازمند ۸ساعت اتصال به شارژهستند تا به طور کامل شارژ شوند»؛ متاسفانه در برخی نواحی، هشت ساعت برق شهری در دسترس نیست؛ در حالی که مشکل ذکر شده در توئیت و مصاحبه‌های آقای آذری جهرمی درباره قطعی آنتن‌های مخابرات، از طریق  این باتری کاملا قابل رفع است.

او افزود: باتری‌های فلزهوا یکی از جدیدترین نسل باتری‌ها در دنیا هستند که از واکنش فلز با اکسیژن هوا، جریان الکتریکی تولید می‌کنند و بیش از ۵ برابر باتری‌های لیتیوم-یونی انرژی دارند؛ همچنین مداومت انرژی بالای این باتری‌ها سبب می‌شود تا در مدت زمان طولانی نیاز به شارژ مجدد نداشته باشد.

مهرابی افزود: این باتری فلز-هوا کاملا بومی است که تائیدیه‌های علمی خود را نیز دریافت کرده و در صورت بکارگیری آن در آنتن‌های مخابراتی، زمان استفاده آن‌ها بسیار بیشتر (تا چند ماه) خواهد شد.

او تصریح  کرد: باتری فلز- هوا می‌تواند برای هر دکل مخابراتی ۵ ساعت شارژ مستمر فراهم کند و پس از این زمان هم، شارژ مجدد باتری از طریق فیزیکی و بدون هیچ وابستگی به برق، کاملا امکان پذیر است. در حال تلاش برای افزایش زمان استفاده به چند ماه هستیم و امیدواریم که به زودی بتوانیم این دستاورد را رسانه‌ای کنیم.

مهرابی یادآوری کرد: در شرایط کنونی  این شرکت با توجه به جلسات و اعلام نیاز و استقبال یکی از اپراتور‌های تلفن همراه، در حال ساخت نمونه باتری مورد نیاز سایت‌های این اپراتور است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار