اوسط هاشمی گفت: ما از یکپارچگی در حوزه آموزش فنی و حرفه‌ای برخوردار نیستیم و غرابت بین آموزش رسمی و غیررسمی به خوبی برقرار نشده است.

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه زنده و تلویزیونی «به وقت ایران» شب گذشته ۵ مردادماه و در هفته ملی کارآفرینی و آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای با موضوع مهارت و آموزش‌های حرفه‌ای و فنی و با حضور علی اوسط هاشمی معاون وزیر رفاه و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای روی آنتن شبکه آموزش رفت.

باید به ظرفیت ملی رجوع کنیم
علی اوسط هاشمی معاون وزیر رفاه و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در ابتدا بیان کرد: بهترین نگاه باید این باشد که به ظرفیت ملی رجوع کنیم و آنچه را که در توان داریم، بگذاریم.

او ادامه داد: ما از یکپارچگی در حوزه آموزش فنی و حرفه‌ای برخوردار نیستیم و غرابت بین آموزش رسمی و غیررسمی به خوبی برقرار نشده است البته از سال ۹۶، ۸ صلاحیت حرفه‌ای در قانون آموزش فنی و حرفه‌ای و نظام مدیریت آن پیش‌بینی شده است که برای اولین‌بار چارچوب صلاحیت مشخص شده و در دولت مراحل قانونی خود را طی کرده است و احتمالا هفته آینده ابلاغ می‌شود.

لزوم حرکت به سمت تربیت انسان بامهارت

معاون وزیر رفاه تاکید کرد: ما بیش از ۵ هزار کارگاه آموزشی در سطح کشور داریم و باید این زمینه‌ها را با تاکید مقام معظم رهبری مورد تقویت و عنایت قرار بدهیم چراکه این کارگاه‌ها ۱۰ سال با وضعیت جهانی فاصله دارند همچنین باید به سمت تربیت انسان بامهارت برویم.

اوسط هاشمی با اشاره به اینکه اثر انسان بامهارت در کنار تکنولوژی نوین دیده می‌شود، تصریح کرد: اگر ما به ارزش مهارت فکر کنیم و نگذاریم شکاف بین انسان با مهارت و تکنولوژی بیشتر شود، سهم بیشتری در توسعه خواهیم داشت.

گفتمان ملی مهارت در کشور وجود ندارد

او افزود: وزن اجتماعی مهارت در جامعه بسیار ضعیف است و باید به این مسئله توجه داشته باشیم که خلق مزیت و افزایش وزن اجتماعی یک کار حکومتی است که باید بستر‌های آن به خوبی فراهم شود.

به گفته رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، گفتمان ملی مهارت در کشور وجود ندارد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار