به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محسن محمدزاده مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این بیمارستان به عنوان سانتر بستری بیماران کرونایی در بجنورد میباشد و در مدت پاندمی بیماری کرونا، میزان استفاده از این دستگاه به عنوان یک خدمت تشخیصی بیشتر شده است.
محمدزاده با اشاره به خرابی دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسن (ع) افزود: از عمر مفید قطعات مصرفی در دستگاههای سی تی اسکن به ازای هر بار تصویربرداری کاسته میشود.
او اظهار کرد: تیوب دستگاه سی تی اسکن مستقر در بیمارستان امام حسن (ع) در شهریورماه سال گذشته تعویض شد و در این مدت حدود ۱۸۰ هزار بیمار با این دستگاه تصویربرداری شدند که در نهایت عمر مفید آن قطعه تمام شد و مجددا نیاز به تعویض پیدا کرد.
بیشتر بخوانید
محمدزاده گفت: تمامی اقدامات لازم برای تعویض قطعه دستگاه سی تی اسکن از جمله تامین وجه، واریز وجه به حساب شرکت و هماهنگی لازم برای تامین قطعه انجام و قطعه خریداری شد.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: پس از ترخیص قطعه، هماهنگی با شرکت پشتیبان دستگاه انجام خواهد گرفت و بلافاصله قطعه برروی دستگاه نصب و راه اندازی خواهد شد.
او اظهار کرد: طی مدت زمانی که دستگاه مشکل پیدا کرده و از مدار فعالیت خارج شده است، طبق هماهنگیهای انجام شده بیماران بستری و سرپایی برای انجام سی تی اسکن میتوانند به بیمارستان امام علی (ع) مراجعه کنند.
گفتنی است باتوجه به عدم امکان تایید بیمه در برخی ساعات غیر اداری، سی تی اسکن افراد دارای بیمههای پایه با تعرفه آزاد انجام میشود، اما مراجعین میتوانند در ساعات اداری با مراجعه به محل دریافت نتیجه سی تی اسکن و ارائه مدارک بیمه، هزینه پرداختی ما به التفاوت را دریافت کنند.
انتهای پیام/ ر