به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، جعفر جعفرصالحی دبیر فنی جشنواره بینالمللی صنایع دستی ایران برگزاری جشنواره بینالمللی صنایع دستی ایران را یکی از اتفاقات میمون و مبارک در صنایع دستی ایران عنوان کرد و اظهار داشت: خوشبختانه این رویداد به میزبانی اصفهان در حال شکل گیری است و باعث برکات بسیاری میشود.
او افزود: این جشنواره سبب میشود که اصفهان در کانون توجهات قرار گیرد و این یک رسالت بزرگ در حوزه فرهنگ و هنر است.
دبیر فنی جشنواره بینالمللی صنایع دستی ایران خاطر نشان کرد: یکی از خلاهای حوزه فرهنگ و هنر به ویژه صنایع دستی، عدم وجود نشان بین المللی بود که علاوه بر آثار، هنرمندان هم نشان بین المللی دریافت میکنند.
جعفر صالحی یکی از عالیترین اهداف جشنواره را ثبت یاد و نام هنرمندان پیشکسوت دانست و افزود: این هنرمندان با ارائه نشان بینالمللی در حافظه دنیا و برای نسلهای آینده ماندگار خواهند شد و در شروع کار به ۶ هنرمند حائز و عالی رتبه نشان اهدا میشود و که ۳ نفر از آنها داخلی و ۳ نفر خارجی هستند.
او با بیان اینکه جشنواره به اهدا نشان و جوائز خلاصه نمیشود، گفت: برنامههای جانبی مانند وبینارها، سیمنارها، نشستهای تخصصی وانواع مسابقات نیز برگزار میشود که از نقاط قوت و ارزشمندی برخوردار خواهند بود.
دبیر فنی اولین جشنواره بینالمللی جشنواره صنایع دستی ایران درخصوص مسابقات گفت: یکی از مسابقات، طراحی پوشاک با صنایع دستی است که میتواند بالاترین ارزآوری را داشته باشد و قدرت ایجاد اشتغال بالایی دارد.او با اشاره به مسابقه ملی بستهبندی گفت: یکی از نیازهای عمده صنایع دستی توجه به خلاقیت وشکلهای جدیدی است که بر اساس ذائقه تغییر کرده است و بر همین اساس این مسابقه اهمیت ویژهای دارد و میتواند در آینده اقتصادی ایران دربازارهای جهانی موثر باشد.
جعفرصالحی طراحی فرش دست بافت و طراحی خلاقانه صنایع دستی را از دیگر مسابقات برشمرد وگفت: هدف برنامههای جانبی ایجاد زمینه رشد اقتصادی و ترویج و تولید صنایع دستی است.
انتهای پیام/ی