به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، هاشم علایی، مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: در چهار ماهه نخست امسال تعداد ۳۶۸ مورد گواهینامه تائیدیه ایمنی و ادواری آسانسور توسط شرکتهای بازرسی فنی تائید صلاحیت شده، صادر شده است.
او با اشاره به اجباری بودن اجرای استاندارد آسانسورها و پلههای برقی تصریح کرد: آسانسورها و پلههای برقی باید مورد بازرسی و آزمون اولیه و ادواری قرار گیرند و کارفرمایان پروژههای عمرانی و ساختمان ها، بیمارستانها، پاساژها، دستگاههای اجرایی، اماکن عمومی و بناهای شخصی موظفند گواهینامه ایمنی آسانسور را دریافت کنند.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: پس از نصب آسانسور و پله برقیها توسط شرکتهای نصاب مجاز دارای پروانه معتبر طراحی و مونتاژ از سازمان صنعت، معدن و تجارت، آسانسورهای نصب شده توسط این شرکتها در سامانه "مدیریت بازرسی آسانسور" جهت ارجاع کار به شرکتهای بازرسی فنی تائید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران برای انجام بازرسیهای فنی و صدور گواهینامه ایمنی ثبت میشوند.
علایی افزود: اعتبار گواهی نامهها صادر شده یک ساله میباشد و بهره برداران بایستی جهت سرویس و نگهداری آن با شرکتهای مجاز عقد قرارداد کرده و باید قبل از انقضاء اعتبار گواهی نامه ها، نسبت به بازرسی ادواری آسانسورهای خود اقدام و گواهینامه ایمنی از شرکتهای بازرسی تایید صلاحیت شده دریافت کنند.
او در ادامه این موضوع را نیز یادآور شد که صدور پایان کار در شهرداریها منوط به صدور گواهینامه ایمنی بازرسی آسانسور و پله برقی از سوی شرکتهای بازرسی تائید صلاحیت شده میباشد.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل تصریح کرد: مردم میتوانند در صورت نارضایتی از عملکرد شرکتهای بازرسی فنی تائید صلاحیت شده، مراتب را به صورت کتبی به اداره کل استاندارد استان اردبیل منعکس کرده و یا با شماره تلفن گویای ۱۵۱۷ و تلفنهای ۸ -۳۳۷۴۱۱۵۷ تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/ح