مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه ملایر گفت: زنان هنرمند و غیرتمند شهرستان ملایر در تمامی حوزه‌ها خوش درخشیدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، زهرا فراهانی، مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه ملایر در مراسم تقدیر دهمین دوره انتخاب مردمی زنان کار آفرین برتر کشور که به‌صورت ویدئو کنفرانس در ۱۱ استان و با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد،  با اشاره به اقدامات موثر در زمینه منبت ریز توسط زنان هنرمند ملایری، بیان کرد: زنان هنرمند و غیرتمند شهرستان ملایر در تمامی حوزه‌ها خوش درخشیدند و معصومه حسنی نماینده همین زنان توانمند است.

او ضمن قدردانی از حمایت‌های معصومه ابتکار در حوزه کار آفرینی زنان اظهار کرد: با حمایت‌های فرماندار ویژه ملایر، طی دو سال اخیر اقدامات موثری در حوزه کار آفرینی زنان و ایجاد اشتغال و کمک به بهبود وضعیت معیشت مردم صورت گرفته است.

مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه ملایر به سربلندی و بالندگی زنان کشور در گذرگاه‌های مختلف اشاره و مطرح کرد: شهرستان ملایر بعنوان شهر جهانی انگور و شهر جهانی مبل منبت شناخته می‌شود و با هماهنگی‌ها و برنامه ریزی‌های انجام شده طی سال‌های اخیر، اقدامات موثری در زمینه منبت ریز توسط زنان هنرمند ملایری صورت گرفته است.

فرهانی خواستار حمایت معصومه ابتکار از زنان فعال در حوزه منبت ریز در شهرستان ملایر شد و گفت: شهرستان ملایر با داشتن زنان هنرمند و غیرتمند، در تمامی حوزه‌ها خوش درخشیدند و معصومه حسنی نماینده همین زنان توانمند است.

او  اضافه کرد: انتخاب معصومه حسنی به عنوان کار آفرین برتر کشور با رای مردم در رشته سفال، مجسمه و مبلمان شهری، افتخاری برای استان همدان و شهرستان ملایر است.

معصومه حسنی نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به فعالیت ۱۸ ساله خود در رشته سفال، مجسمه و مبلمان شهری، تصریح کرد: در حال حاضر با داشتن یک کارگاه، برای ۱۰ نفر بطور مستقیم و ۳۵ نفر بصورت غیر مستقیم (کار در منزل) اشتغال ایجاد کردیم.

او ادامه داد: علاوه بر فعالیت در کارگاه، در مرکز فنی حرفه‌ای ملایر مشغول تدریس هستم و سالانه حدود هزار نفر ساعت در رشته سفال و مجسمه آموزش داریم.

این کارآفرین تصریح کرد: علاوه بر فروش داخلی، هر ساله در نمایشگاه‌های مختلف بین المللی شرکت و محصولات خود را عرضه می‌کنیم.

حسنی  برتر کشوری خواستار کمک و حمایت مسئولان استانی و شهرستانی از کار آفرینان شد و افزود: امیدواریم با بهاء دادن به چنین هنرهایی، راه را برای زنان کار آفرین هموار کنند البته یک زن کار آفرین، با وجود تمام ناملایمتی ها، به کار خود ادامه می‌دهد.

سرپرست مرکز آموزش فنی حرفه‌ای برادران شهرستان ملایر نیز در این مراسم گفت: امثال معصومه حسنی، در مرکز فنی حرفه‌ای ملایر بسیار است. ایشان با تلاش و پشتکار، توانست به مرحله کشوری راه پیدا کند.

سوسن راعی برگزاری کلاس‌های آموزشی در مرکز فنی حرفه‌ای ملایر را از جمله حمایت‌های این مرکز از کارآفرینان برشمرد و خاطر نشان کرد: کارآموزان پس از طی دوره آموزشی و اخذ مدرک می‌توانند به تدریس مشغول شده و یا در همان حرفه مشغول بکار شوند.

او  سفال و مجسمه سازی، قلم زنی روی مس و فرش بافی را از جمله رشته‌های فعال در مرکز فنی حرفه‌ای دانست و گفت: امسال با وجود محدودیت‌های ناشی از بیماری کرونا در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی، ۱۲۰۰ کار آموز در ۳۸ رشته مختلف در مرکز خواهران آموزش دیدند.

سرپرست مرکز آموزش فنی حرفه‌ای برادران شهرستان ملایر همچنین از آموزش ۱۵۰۰ کار آموز در مرکز برادران خبر داد و اضافه کرد: رشته‌هایی که در مرکز فنی حرفه‌ای برادران آموزش داده می‌شود، بر اساس نیاز سنجی بازار است تا بتوانند پس از یادگیری و اخذ مدرک وارد بازار کار شوند.

انتهای پیام/د.ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.