به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، قاسم جوادزاده مقتدر، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: هزار و ۴۲۵ کارخانه شالیکوبی گیلان برای تبدیل شلتوک به برنج سفید در فصل برداشت پیش رو آماده فعالیت میباشند.
او افزود: از این تعداد ۵۵۰ کارخانه شالیکوبی نوسازی، بازسازی و اصلاح ساختار شده اند که ظرفیت تبدیل و استحصال برنج در آنها ۶۰۰ تا ۶۵۰ هزار تن برنج سفید است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه با تجهیز و نوسازی و اصلاح ساختار این شالیکوبیها امسال از ضایعات کیفی ۴۰ هزار تن برنج ناشی از تبدیل شلتوک جلوگیری میشود گفت: با این کار حدود ۶۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی و سفره کشاورز بر میگردد.
قاسم جوادزاده مقتدر با اشاره به اینکه ۱۰۰ برند رسمی ثبت شده برنج داریم تصریح کرد: حدود ۷۵ کارخانه با ظرفیت تبدیل بالای ۷۰ هزار تن مجهز به سامانه بسته بندی برنج هستند.
او ابراز امیدواری کرد که با ارائه طرح تسهیلات خط ویژه اصلاح ساختار کارخانجات که مراحل انتهایی خود را میگذراند بتوان با اعطای تسهیلات کم بهره طرح اصلاح ساختار شالیکوبان را با سرعت و شتاب بیشتری اجرایی کرد.
انتهای پیام/م.ی