علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرایط فعلی کرونا اظهار کرد: ما در شاخه صعودی از ویروس کرونا هستیم و هنوز به ثبات کافی نرسیده ایم. یکی از دلایل اصلی این است که شیوه نامهها و دستورالعملها به خوبی رعایت نشده اند.
او گفت: میزان رعایت شیوه نامهها به شدت در کشور کاهش پیدا کرده و به مرز ۵۰ درصد رسیده است. هر زمانی که اقداماتی در خصوص محدودیتها اتفاق میافتاد، نتیجه آن دو هفته بعد مشخص میشود. اما با توجه به تجربههای گذشته هنوز زود است که به قله پیک برسیم و باید دید که دوباره چه زمانی به پیک بعدی کرونا خواهیم رسید.
معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: متاسفانه هر روز تعداد بیماران نسبت به روزهای گذشته زیاد میشود. در این مورد باید مردم و مسئولان و دستگاهها تمام نکات را رعایت کنند.
رئیسی بیان کرد: تمام کشورهایی که حتی واکسن زده اند هم باز هم رعایت میکنند. تا حدود ۶۰ الی ۸۰ درصد مردم واکسینه نشوند، نمیتوانیم از زدن ماسک غافل شویم. در کنار رعایت نکات بهداشتی ما نباید زمان واکسیناسیون را به تعویق بیندازیم، زیرا تنها راه رهایی و قطع زنجیره همین کار است.
شروع به کار ۳۰ درصدی کارمندها
او تصریح کرد: ما شاهد این موضوع بودیم که با وجود تعطیلات چندروزه باز هم مردم به سفرهای خود ادامه دادند و توجهی به این اقدامات و شیوه نامهها نداشتند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: طبق آمار از تهران و البرز که بیشترین جمعیت را دارند، حدود ۱۷۰ هزار خودرو خارج شدند؛ این تعداد با احتساب ۳ سرنشین، حدود ۵۰۰ هزار نفر میشود، این تعداد افراد میتوانند به تنهایی ۱۰ نفر را به کرونا مبتلا کنند.
رئیسی تأکید کرد: مبارزه و مقابله با کرونا کار دسته جمعی است و همه باید در این امرمشارکت داشته باشند. بعد از تعطیلات همچنان تمام مکانهای عمومی اعم از سینماها، رستورانها و تالارهای عروسی بسته خواهد بود و تنها ۳۰ درصد مردم به ادارهها برمیگردند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
کاسبی پلیس راهور
بی عرضگی وزارت بهداشت
خوش خدمتی مدیران استانی به مسافران و عدم توجه به مردم بومی
خودخواهی بسیاری از مردم خصوصا تهرانی ها با بکار بردن جملاتی مانند ( خسته شدیم، چند وقته مسافرت نرفتیم، یکم تفریح کنیم و ....) برای رفتن به مسافرت(انگار بقیه مردم وضعیتشون متفاوته)
بی عرضگی و عدم توجه رسانه های داخلی به وضعیت مردم شهرستان ها و تبدیل شدن رسانه ها به محل اعلان دروغ های وزارت خانه ها و پلیس و عدم چالش کشیدن این ارگان ها توسط رسانه ها (اون هم زمانی که به واضح ترین حالت ممکن تمامی دستور العمل ها زیرپا گذاشته میشه) و.. «شرمنده ولی از نظر من یکی از این رسانه ها همین YJC هست».
همچنین بی توجهی دولت به وضعیت اجتماعی ، معیشتی و تفریحی مردم در این ایام که باعث شده مردم از همه چیز نا امید بشن و در بدترین حالت هم به دنبال کسب درآمد و تفریح خودشون باشن.
خیلی چیزهای دیگه هست که نمیشه گفت و یا حداقل به ذهن من نرسیده ولی به نظر من اینها حداقل دلایل اصلی هستش.
تا دیروز ۱۱ میلیون دوز تزریق شده بود .
همچنین ربطی به مسافرت رفتن نداره یعنی اگه فردی ایمن شده باشه دلیل نمیشه که باعث انتقال بیماری نشه.
تا دیروز ۱۱ میلیون دوز تزریق شده بود .
ولی شما برین دو بانک ها ببینین چه خبره هم شیفتی شدن هم ۵شنبه ها تعطیلن ،حجم ارباب رجوع وتجمع مردم چند برابر شده
چرا؟چون دونفر کارمند دور کاری هستند و در عوض ۵۰نفر ارباب رجوع در بانک،این موضوع در بانک های همچون بانک ملت بیشتر به چشم میخوره
کافیه ی سر به شعب این بانک در خیابان ستارخان بزنید