به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بهروز رحیمی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، ضمن اشاره به دغدغه مندی صندوق رفاه در جهت بهبود وضعیت معیشتی دانشجویان دستیاری و PHD و در بیان اقدامات مهم این سازمان اظهار کرد: ما در صندوق رفاه تلاش کردیم در حد توان و بضاعت خود جهت افزایش وضعیت معیشتی و رفاهی این دسته از دانشجویان ایفای نقش کنیم و با سرعت بخشیدن به برنامههایی که در این زمینه داریم گامهای سازندهای برداریم.
رحیمی افزود: اولویت ما پس از اعطای وام به دانشجویان دستیاری و PHD، برقراری بیمه تامین اجتماعی برای این قشر بود که خوشبختانه با رایزنی ها، جلسات متعدد کارشناسی با نهادهای مربوطه و حمایتهای وزیر بهداشت، تفاهم نامهای با سازمان تامین اجتماعی منعقد شد و به دنبال آن پیش ثبت نام دانشجویان متقاضی در سایت صندوق رفاه در خرداد ماه انجام شد که در پایان زمان ثبت نام بیش از ۷ هزار نفر از دانشجویان دستیاری و PHD با نام نویسی درخواست بیمه داشته اند.
او ادامه داد: دستورالعمل اجرایی جهت ثبت نام دانشجویان برای دریافت این تسهیلات به دانشگاهها ابلاغ شده است و دانشجویان از این پس میتوانند از بیمههای اختیاری و خویش فرمای این سازمان استفاده کنند که در مجموع سوابق خدمت این عزیزان لحاظ میشود و ارزش افزودهای را در آینده برای آنها ایجاد میکند.
رئیس صندوق رفاه درخصوص شرایط این وام گفت: اعتبار بیمه تامین اجتماعی دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی (Ph.D) از محل منابع صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت تامین خواهد شد. این وام توسط صندوق رفاه به نمایندگی از دانشجویان تحت عنوان هزینههای بیمه پرداخت میشود و دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل میتوانند این هزینهها را در اقساط بلند مدت بازپرداخت کنند.
رحیمی در خصوص زمان ثبت نام گفت: ما در صندوق رفاه آماده ارائه وام مذکور به دانشجویان برای بیمه تامین اجتماعی هستیم و دانشگاهها فرصت دارند حداکثر تا روز ۱۲ مرداد اسامی متقاضیان خود را به صندوق رفاه دانشجویان اعلام کنند.
انتهای پیام/