مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج گفت: بیش از ۵٠ درصد نشای انواع صیفی جات مورد نیاز شهرستان در گلخانه‌های سنتی منطقه توسط کشاورزان تولید می‌شود .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عیسی قاضی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج گفت: ٨٠ درصد نشای تولیدی گوجه فرنگی است و مابقی نشائ تولیدی به محصولاتی کدو، بادمجان، فلفل اختصاص دارد .
وی پیش بینی کرد امسال ٣٠٠هکتار انواع صیفی‌جات در فنوج کشت شود.

قاضی تصریح کرد در فنوج انتقال نشا به زمین اصلی از نیمه اول شهریور اغاز وبردشت محصول اواخر ابان انجام می‌پذیرد.

گفتنی است : امسال کشت صیفی جات در فنوج ١٠٠ هکتار نسبت به سال گذشته بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.