به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، سید کریم ابراهیم زاده مدیر جهاد کشاورزی نقده با اشاره به جوجه ریزی ۴۲۰ هزار قطعه مرغ گوشتی در مرغداریهای این شهرستان گفت: پیش بینی میشود با این میزان جوجه ریزی حدود ۸۰۰ تن گوشت مرغ از اواسط مردادماه به تدریج روانه بازار مصرف شود.
وی ادامه داد: این میزان جوجه ریزی در تعداد ۱۶ واحد پروش مرغ گوشتی شهرستان انجام گرفته است.
کریم زاده افزود: شهرستان نقده دارای ۷۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۶۰۰ قطعه در هر دوره پرورش است که یکی از قطبهای صنعت مرغداری استان به شمار میرود.
وی تاکید کرد: علاوه بر تامین گوشت مرغ موردنیاز داخلی، گوشت مازاد تولیدی شهرستان در سطح بازار استان نیز عرضه میشود.
انتهای پیام/