به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسکای نیوز؛ دانشمندان آرژانتینی روز پنجشنبه از کشف بیش از ۱۶۰ تخم فسیل شده پرندگان مربوط به ماقبل تاریخ طی کار بازسازی در محوطه دانشگاهی در استان نوکن در جنوب پاتاگونیا خبر دادند.
دومینیکا سانتوس، باستان شناس گفت: "ما یک مزرعه پیدا کردیم که شامل تخمهای فسیل شده پرندگان با اندازهای بین پنج تا هفت سانتی متر بود. قدمت این تخمها به ۸۵ میلیون سال پیش میرسد. ما از وجود ردپای این تخمها مطلع شدیم و هنگامی که کار شروع شد، ما برای بررسی آمدیم و بیش از ۱۶۰ تخم پیدا کردیم. "
این فسیلها در طی کارهای نوسازی در دانشگاه لاکوماهو، واقع در منطقهای متعلق به دوران مزوزوئیک، ۱۱۰۰ کیلومتری جنوب بوینس آیرس، کشف شدند. تیمی از دانشمندان این دانشگاه هفتهها به موازات کار در حال بازسازی، مشغول مراقبت بودند تا هرگونه فسیل احتمالی که ممکن است در این مکان کشف شود را قبل از تخریب نجات دهند.
بیشتر بخوانید
خوان پورفیری توضیح داد که این تخمها متعلق به گروهی از پرندگان به نام Enantiorniths هستند که در دوره کرتاسه بسیار رایج بودند و از ۱۴۵ تا ۶۶ میلیون سال قبل از دوران فعلی گسترش یافته اند.
آرژانتین سرشار از فسیلهای سه دوره غالب (تریاس، ژوراسیک و کرتاسه) دوران مزوزوئیک است که در آن گونههای متفاوت توسط افراد مختلف در نیمکره شمالی کشف شده است. مهمترین مکانهای کشف فسیلی دایناسورها در پاتاگونیا (جنوب آرژانتین)، در استانهای غربی لاریوخا و سان خوان و در شمال استان سالتا واقع شده است.
انتهای پیام/
تخم مرغ هم پوسته اش پر از کاسیم و همین باعث شده سالم بمانند
البته فکز میکنم رطوبت خاک هم بی تآثیر نباشه.