به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی بابایی مدیر کل دامپزشکی استان تهران در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص وضعیت کشتار دام در روز عید قربان تصریح کرد: سازمان دامپزشکی کشور در آستانه عید قربان در دو حوزه نظارتی در بخش عرضه و کشتار دام فعالیت میکند.
او افزود: سازمان دامپزشکی کشور در تهران با ۲۸۵ نفر از دامپزشکان بر عرضه دام در عید قربان نظارت میکنند.
مدیر کل دامپزشکی استان تهران بیان کرد: هدف ما در این فصل پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مشترک بین دام و انسان، مثل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.
وی افزود: ما باید نظارتهایی را قبل، حین و بعد از کشتار در جایگاههای ثابت و سیار داشته باشیم.
بابایی تاکید کرد: مردم باید توجه کنند که پس از کشتار دام ، گوشت را تا ۲۴ ساعت در یخچال و دمای صفر تا ۴ درجه نگه داری کنند و پس از آن استفاده شود.
این مقام مسئول در خصوص بیماری تب کنگو توضیح داد: این بیماری هیچ علائمی در دام ندارد و افرادی که با لاشه دام سر و کار دارند باید احتیاط لازم را داشته باشند و نکات بهداشتی را رعایت کنند.
او افزود: افراد سعی کنند تا کشتار دام در خانه نداشته باشند و در مراکز بهداشتی زیر نظر سازمان دامپزشکی اقدام به قربانی کردن دام کنند.
در ادامه برنامه افشین دادرس مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور تصریح کرد: قیمت دام زنده سبک در تهران هر کیلوگرم ۵۵ هزار تومان است.
او افزود: قیمت مصوب دام در میادین بین ۵۷ تا ۶۰ هزار تومان است و به طور میانگین در استان ها با قیمت ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان عرضه می شود.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور بیان کرد: همانطور که گفته شد ذبح دام باید در شرایط بهداشتی انجام شود و مردم باید از کشتار دام در منازل خودداری کنند.
انتهای پیام/