رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سنقر و کلیایی فرش دستباف، تخمه آفتابگردان و کباب اسمعلی را برند‌های معروف این شهرستان معرفی کرد که نیازمند توجه بیشتری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، داریوش فرمانی با بیان اینکه شهرستان سنقر و کلیایی دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است، اظهارکرد: یکی از مهمترین ظرفیت‌های این شهرستان، فرش دستبافی است که قرن هاست در این شهرستان بافته می‌شود.

او تصریح کرد: به فرش دستباف سنقر، فرش آهنی گفته می‌شود، چراکه هنرمندان فرشباف این شهرستان تار و پود‌های آن را بگونه‌ای محکم می‌بافند که دوام بسیار زیادی دارد.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان بااشاره به ثبت جهانی فرش در سال ۱۳۹۵، اعلام کرد: براین اساس، از سال‌ها پیش بحث این بوده که فرش دستباف به عنوان برند شهرستان معرفی شود، اما بنا به دلایلی تاکنون اقدام اجرایی جدی در این زمینه نشده است.

او  افزود: در کنار فرش دستباف، تخمه آفتابگردان سنقری نیز معروف شده و یکی از برند‌های اصلی این شهرستان است.

فرمانی بیان کرد: هرساله حجم بسیار زیادی تخمه سنقری تولید و بدون اینکه فرآوری و بسته بندی لازم روی آن صورت گیرد به اقصی نقاط کشور صادر می‌شود، برای همین این تخمه به نام سنقر در همه جای ایران معروف شده است.

او تاکید کرد: با این وجود، برای اینکه بتوانیم آن را کاملا برندسازی کنیم، باید با همکاری دستگاه‌های ذیربط در بحث فرآوری و بسته بندی کار‌هایی را انجام دهیم.

رئیس میراث فرهنگی سنقر به شهرت کباب اسمعلی این شهر هم اشاره کرد و گفت: نوعی کباب در سنقر طبخ می‌شود که به آن کباب اسمعلی گفته می‌شود که آوازه زیادی دارد.

او افزود: تعداد قابل توجهی از گردشگرانی که به این شهرستان سفر می‌کنند، برای چشیدن طعم خوب کباب اسمعلی است، بنابراین می‌توان این کباب را هم به عنوان یکی از برند‌های مهم سنقر معرفی و روی آن کار کرد.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.