به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،افشین حولکی ، کارشناس ناظر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی معاونت بهداشتی استان همدان بیان کرد: ۱۳ تیم در شهرستان همدان، سه تیم در ملایر، ۲ تیم در نهاوند، ۲ تیم در تویسرکان و در مابقی شهرستانها هر کدام یک تیم از هم اینک فعال شدند و به همراه تیمهای دامپزشکی بر ذبح دام نظارت دارند.
او اضافه کرد: در حال حاضر تیمهای بهداشت محیط اقدام به آموزش و تاکید و توصیههای لازم در زمینه رعایت شیوه نامههای پیش بینی شده برای ذبح دام کرده و در روز عید قربان نیز بر چگونگی اجرای این دستورالعملها نظارت میکنند.
کارشناس ناظر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی معاونت بهداشتی همدان گفت: ذبح دام علاوه بر اسلامی بودن باید به صورت بهداشتی باشد که با توجه به شیوع کرونا و احتمال بروز بیماری کووید ۱۹ باید مولفههای بهداشتی با شدت و دقت بیشتری رعایت شود.
حولکی، تمیز بودن محل ذبح دام، شسشتوی دست ها، استفاه از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از ازدحام و تجمع را مورد تاکید قرار داد و گفت: تغییر نحوه ادای نذر مبنی بر توزیع مواد غذایی بسته بندی شده به جای ذبح دام و توزیع آن، برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا پیشنهاد و توصیه میشود.
او از شهروندان خواست در صورت مشاهده ذبح غیربهداشتی دام و رعایت نکردن اصول و شیوه نامههای ابلاغی از جمله ازدحام و تجمع مردم، طبخ غذا در کنار ذبح دام و توزیع آن بین شهروندان و دیگر موارد غیر بهداشتی، از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ موضوع را اطلاع رسانی کنند.
کارشناس ناظر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی معاونت بهداشتی همدان تاکید کرد: کارشناسان بهداشتی در صورت مشاهده بی توجهی به اصول و شیوه نامههای بهداشتی برخورد قهری نمیکنند بلکه اقدام به ارشاد و راهنمایی افراد به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا میکنند.
منبع ایرنا
انتهای پیام/غ