مدیر دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت گفت: اخیرا از یکی از واحد‌های تولید لوازم آرایشی بازدیدی داشتم که گزارشات مدیر واحد تولیدی نشان می‌داد در این مدت ۱۰۰ درصد رشد تولید داشته‌اند.

محسن صفدری مدیر دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره قاچاق لوازم آرایشی گفت: بعد از اعلام ممنوعیت واردات محصولات آرایشی در سال ۹۷ انقلابی در تولیدات این حوزه صورت گرفت. همیشه قاچاق وجود داشته و وجود خواهد داشت اما محصولات آرایشی با توجه به ارزش بالا و حجم کمی که دارد می‌تواند گزینه خوبی برای قاچاقچی‌ها باشد. شاید با یک چمدان لوازم آرایشی قاچاق بتوان سود بسیار مناسبی بدست آورد. با وجود حجم بالای قاچاق در این حوزه کارخانجات فعال ما در حوزه لوازم آرایشی توانستند به سرعت تولیدات خود را گسترش داده و به سطح قابل قبولی در تولید لوازم آرایشی برسند که امروز حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند.

او بیان کرد: موضوع قاچاق را شاید بهتر باشد از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیگیری کنید. آمار‌ها و برآورد‌های آماری دقیق در دست این ستاد قرار دارد. نمی‌توانیم دقیق میزان قاچاق را برآورد کنیم اما همین توقف واردات عامل بسیار مهمی برای رشد چشمگیر تولید و بهبود کیفی محصولات تولید داخل بود.


بیشتر بخوانید:


صفدری گفت: اخیرا از یکی از واحدها بازدیدی داشتم که گزارشات مدیر واحد تولیدی نشان می‌داد در این مدت ۱۰۰ درصد رشد تولید داشته‌اند. محصولات جدید زیادی وارد بازار شد که با اقبال بسیار خوبی در بین مردم مواجه شد و تولید رونق بسار خوبی گرفت. کیفیت محصولات تولید داخل با طور چشمگیری بهبود پیدا کرده است اما متاسفانه هنوز فرهنگ استفاده از کالای ایرانی به میزان کافی بین مصرف کنندگان لوازم آرایشی جا نیفتاده است.

مدیر دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت گفت: اطمینان و اعتماد به کالای ایرانی به خصوص در اقلام سلامت محوری مثل لوازم آرایشی نیاز به فرهنگ سازی بیشتر دارد. این محصولات مستقیما با پوست و چهره افراد در ارتباط است و بسیار اهمیت دارد که کالای تقلبی و قاچاق برای مصرف کننده آسیب بزند. در تولیدات داخل وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد نظارت دارند. باید تمام فاکتور‌ها را برای بحث کیفی پاس کنند و از سلامت محصولات تولیدی اطمینان کامل داریم.

او بیان کرد: در محصولات قاچاق در موارد بسیاری منشا ورود کالا به کشور مشخص نیست و حتی شرایط حمل و نگهداری آن مشخص نیست. در بسیاری از موارد تاریخ مصرف کالایی که از طریق قاجاق وارد کشور می‌شود و گذشته و مصرف آن می‌تواند برای فرد مشکل ساز شود. با وجود این ریسک زیاد قیمت پایین واردات از طریق قاچاق و دسترسی مردم به این محصولات باعث شده است کماکان خرید این محصولات در کشور رواج داشته باشد. حتی بسیاری از این محصولات در مترو و با قیمت‌های نازل عرضه می‌کنند اما سلامتیشان را با این قیمت پایین به باد می‌دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار