به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدرضاحبیبی، رئیس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به ضرورت تحقق منویات مقام معظم رهبری در حمایت، مانع زدایی و پشتیبانی ازتولید تصریح کرد: موضع دستگاه قضا در حوزه صنعت و تولید، حمایت همه جانبه است. وی ایجاد توازن در قطعی برق میان بخشهای صنعتی و خانگی با رویکرد حفظ صنعت و افزایش رضایتمندی مردم را درکاهش حداکثری آسیبهای ناشی از خاموشیها موثر دانست.
علی اصفهانی، دادستان عمومی و انقلاب استان نیز بر ضرورت جلب مشارکت حداکثری از شهروندان در تصمیمات و برنامه ریزیها تاکید کرد و گفت: اخذ نظرات بخش خصوصی و اهل فن در بحرانهای موجود در اتخاذ تصمیمهای منطقی و به حداقل رساندن آسیبهای احتمالی آن حایز اهمیت است.
سیدحسن قاضی عسگر، معاون اموراقتصادی استاندار اصفهان نیز در این جلسه با ارائه پیشنهاد برگزاری نشست با وزیر نیرو درخصوص خرید برق به قیمت وارداتی از فعالان این حوزه و همچنین پرداخت معوقات تولیدکنندگان برق بخش خصوصی، تصریح کرد: مشوقهایی از سوی دولت برای فعالان اقتصادی درحوزههای تولید انرژیهای خورشیدی و بادی درنظرگرفته شده است و مجوزهای بی نام در این حوزه آماده واگذاری به سرمایه گذار است.
در ادامه محمودتولایی، رئیس اتاق بازرگانی کاشان رفع مشکلات مربوط به سرمایه گذاری در صنعت برق و ایجاد نیروگاههای کوچک مقیاس را در جبران کسری برق موجود حایز اهمیت دانست.
همچنین مهدی مسائلی، دبیرسندیکای صنعت برق اصفهان به تشریح مشکلات فروش حوالههای کالا ناشی از تهاتر مطالبات پیمانکاران برق بخش خصوصی با دولت پرداخت و گفت: دولت به دلیل عدم وجود نقدینگی اقدام به ارایه حواله درقبال خدمات ارائه شده پیمانکاران نموده واین پیمانکاران به دلیل فروش کالا خارج از شبکه از سوی معاونت بازرسی سازمان صمت استان به اداره کل تعزیرات حکومتی معرفی شده و پرونده تخلف آنها تحت رسیدگی است.
او با بیان اینکه به دلیل کسری بودجه دولت، اعتبارات مربوط به توزیع و انتقال برق محقق نشده است که این امر موجب ارایه حواله به پیمانکاران شده است، افزود: لازم است مشکلات صنعت برق با برنامه ریزی دقیق و بلند مدت به صورت ریشهای ودر سطح ملی مرتفع گردد. مسایلی با تاکید بر ضرورت رسیدگی فوری به پرونده این پیمانکاران، خواستار توقف رسیدگی به پروندههای فوق الذکر از سوی اداره کل تعزیرات حکومتی و عدم ارجاع پروندههای مشابه از سوی معاونت بازرسی سازمان صمت به تعزیرات تا زمان حصول نتیجه از کارگروه ستاد تسهیل شد.
در ادامه این جلسه پیشنهاد شد شرکتهای برق منطقه ای، توزیع برق استان و شهرستان اصفهان در پرداخت مطالبات بخش خصوصی به ویژه مطالبات بنگاههای کوچک و متوسط، روش پرداخت نقدی یا سایر روشهای پرداخت مطالبات نظیر اسناد خزانه را در اولویت قرار داده و روش تهاتر با کالا به عنوان آخرین راهکار پرداخت مدنظر قرار گیرد.
همچنین پیشنهادات مصادیق تفویض اختیار تصمیم گیری مسائل اقتصادی موردنظر سازمانهای صمت و جهادکشاورزی برای ارسال به رئیس دفتر محترم رئیس جمهور به همراه بسته حمایت از تولید سازمان صمت درسال ۱۴۰۰ به تصویب رسید.
در پایان این جلسه مقرر شد با حضور مدیر عامل شرکت توزیع برق استان و سرپرست جدید اداره کل تعزیرات حکومتی استان اصفهان در راستای رفع مشکلات پیمانکاران برق دارای پرونده درتعزیرات حکومتی، جلسهای برگزار وموضوع بررسی شود.
انتهای پیام/ی