به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی در برنامه روی خط خبر شبکه خبر با اشاره به برنامههای جبرانی در نظر گرفته شده برای دانش آموزان اظهار کرد: کلاسهای جبرانی برای آن دسته از دانش آموزانی که به هر دلیلی در این ایام کرونا مهارتهای لازم را کسب نکردهاند در دورههای ابتدایی و متوسطه در نظر گرفته شده است.
او ادامه داد: دانش آموزان دوره ابتدایی که در ارزشیابی توصیفی «قابل قبول» و «نیازمند تلاش بیشتر» دریافت کرده اند، در دوره اول ابتدایی در دروس فارسی و ریاضی و در دوره دوم ابتدایی در دروس علوم، ریاضی و فارسی آموزش مجدد میبینند.
معاون آموزش متوسطه با اشاره به اینکه برای جبران ضعف یادگیری در این دوره جبرانی ۱۲ جلسه کلاس در نظر گرفته شده است، بیان کرد: بخشنامهای همراه با شیوه نامه به تمام استانها ارسال کردیم تا با همکاری خانوادهها این کلاسها برگزار شود، همچنین طی تفاهمنامهای با بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، دانشجومعلمان هم اعلام آمادگی داشتند تا به ما در این برنامه کمک کنند.
به گفته حکیم زاده شرکت در این کلاسها رایگان و اختیاری است و از خانوادهها تقاضا داریم دوره تربیتی را جدی بگیرند چراکه اگر دانش آموزان در دوره ابتدایی دچار ضعف باشند این روند تا اتمام زمان تحصیل با آن همراه خواهد بود.
ارزیابی مجدد دانش آموزان بعد از اتمام دوره جبرانی
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه در پایان این دوره آموزشی ارزیابی از دانش آموزان انجام میشود، اظهار کرد: البته در این کار هدف نمره دادن به دانش آموز نیست بلکه جبران ضعف یادگیری رادنبال میکنیم و در اصل هدف اصلی کمک کردن به دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
او درباره نحوه برگزاری کلاسهای جبرانی افزود: از همه بسترها برای برگزاری دورههای جبرانی استفاده میشود و با توجه به اینکه منلطق مختلف شرایط متفاوتی دارند این کلاسها در بستر شاد، مدرسه تلویزیونی و به طور حضوری دنبال میشود.
حکیم زاده درباره برنامهریزی جاماندگان از دوره پیش دبستانی اظهار کرد: برای این گروه هم برنامه جبرانی با هدف تداوم یادگیری و دوره فشرده آموزش را به طور رایگان داریم که خانوادهها با مراجعه به ادارات کل میتوانند فرزندان خود را در این دورهها نام نویسی کنند.
انتهای پیام/