حسینی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،گفت: در سه ماهه نخست امسال سازمان آتش نشانی ۴۰ عملیات در زمینه آسانسور داشته است.
او با اشاره به اینکه سقوط آسانسور فقط در صورت پاره شدن کابل یا پاراشوت کردن آن اتفاق میافتد افزود: در هنگام حبس در آسانسور خطر جدی فرد را تهدید نمیکند؛ لذا باید با حفظ آرامش و خونسردی با سرویس کار مجاز آسانسور یا سامانه حوادث سازمان آتش نشانی (۱۲۵) از طریق گوشی همراه یا تلفن اضطراری موجود در کابین آسانسور تماس گرفته شود.
حسینی گفت: توصیه میشود جهت جلوگیری از حوادث آسانسور به هیچ عنوان بیش از ظرفیت آسانسور استفاده نشود و همچنین سرویس دورهای آن توسط سرویس کار مجاز به صورت مرتب انجام شود.
در صورتی که فرد تلفن همراه در دسترس نداشته باشد کار سختتر میشود، بنابراین توصیه میشود در جایی که تردد کمتر است، در صورت امکان از آسانسور استفاده نشود و در صورت استفاده از تلفن همراه آن را در دست داشته باشد تا بتواند در صورت بروز اتفاق آن را اعلام کند. در غیر اینصورت با ضربه زدن به وسیله دست به شکل یکنواخت درخواست کمک کند و در نظر داشته باشد که هوا در داخل کابین آسانسور به اندازه کافی وجود دارد و به دلیل منافذ زیاد هرگز اکسیژن تمام نمیشود و همچنین آسانسور سقوط نمیکند.
انتهای پیام / ط آ