در مطلب زیرطرز تهیه مانیکوتی اسفناج را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مانیکوتی اسفناج  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۸ عدد لولۀ پاستا
۱ ق چای خوری روغن زیتون
۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
۱ پیمانه پنیر پارمزان
۱ ق چای خوری رنده پوست لیمو
۲۸۰ گرم اسفناج
۲ پیمانه سس مارینارا
۱ ق چای خوری پونه خشک شده
۲ ق سوپ خوری خامه

طرز تهیه

فر را روی ۱۹۰ درجه تنظیم کنید. در یک قابلمۀ بزرگِ آب و نمک، لوله‌های پاستا را بپزنید و سینی فر که از قبل چرب شده است بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، پنیر ریکوتا، نصف پیمانه پارمزان و پوست لیمو را مخلوط کنید، اسفناج را روی آن بریزید و هم بزنید و نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. محتویات کاسه را به یک کیسۀ پلاستیکی منتقل کنید و آن‌ها را در یک گوشۀ پلاستیک جمع کنید، سپس با قیچی یک سوراخ کوچک در آن ایجاد کنید و سپس هر دو طرف لوله‌های پاستا را با این مخلوط پر کنید. لوله‌های پر شده را داخل ظرف بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، سس مارینارا، پونه و خامه را مخلوط کنید. سس را به طور یکنواخت روی پاستا‌ها بریزید و نصف پیمانه پارمزان را هم روی آن پخش کنید و داخل فر بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه داخل فر بماند تا روی پارمزان قهوه‌ای شود. بعد از پختن، ۵ دقیقه صبر کنید سپس سرو کنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.