بیست و هفتمین دوره طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی از ۲۳ تیرماه در چهارمحال و بختیاری آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد،  حسین گنجی مسئول دبیرخانه طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی از آغاز بیست و هفتمین دوره طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی در استان خبر داد و گفت: این طرح با موضوع «جمعیت، ضرورتی اجتناب ناپذیر» از ۲۳ تیرماه جاری در پارک تهلیجان شهرکرد آغاز می‌شود.

او با بیان اینکه موضوعات این طرح با توجه به پیشنهادات و نظرات مردمی و شرکت کنندگان سال‌های قبل ارائه شده است، افزود: هفتاد موضوع زیرمجموعه عنوان اصلی طرح استخراج و به دو دسته اختصاصی و عمومی تفکیک شده است که این موضوعات با توجه به حضور سخنرانان محترم در دستور کار قرار می‌گیرد.

گنجی تغییر فضا و مکان برگزاری طرح در دوره جدید را از تفاوت‌های شاخص این دوره با دوره‌های گذشته خواند و اظهار کرد: در فضا‌های جدید تلاش شده هم رعایت پروتکل‌های بهداشتی بشود و هم یک فضای متنوع برای حضور همه اقشار فراهم بشود و برنامه‌های طرح در پارک‌ها و مراکزی که فضا‌های مناسبی داشته باشند اجرا خواهد شد.


بیشتر بخوانید


مسئول دبیرخانه طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی با تاکید بر اینکه برنامه‌های این دوره به صورت متناوب برگزار می‌شود، تصریح کرد: سال‌های قبل برنامه‌ها را به صورت پشت سر هم و متمرکز انجام می‌دادیم، اما امسال با فاصله زمانی چند روزه است.

گنجی حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری را سخنران نخستین برنامه بیست و هفتمین دوره این طرح معرفی کرد و ادامه داد: با توجه به متناوب بودن برنامه ها، سخنران بعدی حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه ۳۰ و ۳۱ تیرماه و یکم مردادماه مهمان مردم استان در قالب این طرح خواهد بود.

مسئول دبیرخانه طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی تاکید کرد: امیدواریم که در کنار موضوع اصلی که در دستور کار قرار گرفته، از وجود سخنران‌ها در کارگاه‌های آموزشی، جلسات جوانان و فضا‌هایی که بتوانند راهکار‌های اجرایی را ارائه بکنند، در بخش‌های مختلف برای کارمندان دولت، جوانان و همه اقشاری که ما فرصت داشته باشیم از وجود اساتید استفاده بشود، در مسیر کار قرار خواهیم داد.

گنجی خاطرنشان کرد: برای این دوره طرح تقویت مبانی اعتقادی نقطه پایانی نمی‌توانیم تعریف بکنیم، در طول سال به طور متناوب از حضور اساتید و اندیشمندان دینی استفاده خواهیم کرد و بهره خواهیم برد.

وی افزود: یکی دیگر از تفاوت‌های اصلی این است که بحث اجرا را به هیئت‌های مذهبی و جوانان سپردیم که هر برنامه را یک هیئت اجرا بکند و بتوانیم ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جوانان در عرصه فرهنگی را هم یک سنجش بکنیم و هم یک فضایی در اختیارشان قرار بدهیم که آن‌ها بتوانند توانمندی هایشان را ان‌شاءالله معرفی کنند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.