معاون فنی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر گفت: مرغداران باید مرغ خود را طی ۴۵ تا ۵۰ روز کشتار کنند و نگهداری بیش از این مدت، احتکار محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گلچین معاون فنی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر گفت: از مرغداری‌های شهرستان به منظور راستی‌آزمایی جوجه‌ریزی و وزن‌کشی مرغ آماده کشتاربازدید شد.

او ادامه داد: در این بازدیدها، ضمن بررسی وضعیت مرغ برای کشتار و بررسی نهاده‌های تحویلی به مرغدار، اطلاعیه دستورالعمل مربوط به دوره پرورش و نحوه ارسال مرغ به کشتارگاه به مرغداران تحویل داده می‌شود.

گلچین افزود: بر اساس این دستورالعمل، مرغداران باید مرغ خود را طی ۴۵ تا ۵۰ روز کشتار کنند و نگهداری بیش از این مدت، احتکار محسوب و به مراجع نظارتی ارجاع می‌شود.

او ادامه داد: مرغداران همچنین باید تایید کشتار مرغ با قیمت مصوب را از کشتارگاه دریافت و به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارائه دهند و در غیر این صورت از صدور معرفی‌نامه کشتار خوددارای می‌شود.

معاون فنی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر گفت: این مدیریت، معرفی‌نامه کشتارگاه در ساعات اداری و غیر اداری را صادر می‌کند.

انتهای پیام/م

برچسب ها: مرغداران ، مرغ ، کشتار مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.