به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گلچین معاون فنی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر گفت: از مرغداریهای شهرستان به منظور راستیآزمایی جوجهریزی و وزنکشی مرغ آماده کشتاربازدید شد.
او ادامه داد: در این بازدیدها، ضمن بررسی وضعیت مرغ برای کشتار و بررسی نهادههای تحویلی به مرغدار، اطلاعیه دستورالعمل مربوط به دوره پرورش و نحوه ارسال مرغ به کشتارگاه به مرغداران تحویل داده میشود.
گلچین افزود: بر اساس این دستورالعمل، مرغداران باید مرغ خود را طی ۴۵ تا ۵۰ روز کشتار کنند و نگهداری بیش از این مدت، احتکار محسوب و به مراجع نظارتی ارجاع میشود.
او ادامه داد: مرغداران همچنین باید تایید کشتار مرغ با قیمت مصوب را از کشتارگاه دریافت و به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارائه دهند و در غیر این صورت از صدور معرفینامه کشتار خوددارای میشود.
معاون فنی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر گفت: این مدیریت، معرفینامه کشتارگاه در ساعات اداری و غیر اداری را صادر میکند.
انتهای پیام/م