به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور در بازدید از پارک علم و فناوری استان فارس تاکید کرد که طی سالهای اخیر شاهد تغییر نگاه مدیران دولتی و دانشگاهی به موضوع ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان و نرخ رشد خوبی در این حوزه هستیم.
او، وظیفه دولت را ایجاد زیرساخت برای ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان و فعالیتهای نوآورانه و فناورانه دانست و قبول کرد که هنوز در این بخش کمبودهایی هم وجود دارد.
ستاری گفت: بخشی از کمبود زیرساخت، به دلیل پتانسیل بالای اقتصاد دانشبنیان بوده و یکی از مسائل مهم اقتصاد دانشبنیان و ایجاد زیست بوم دانشبنیان و سرمایهگذاری بخش خصوصی است.
او افزود: هم تعداد شرکتها و هم توسعهای که در حوزه نوآوری رخ داده رشد و توسعه داشته و امید است که جهش خوبی امسال و سال آینده رخ دهد.
معاون رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه اتفاق خوب دیگر تغییر دیدگاه مدیران دولتی و دانشگاهیان به شرکتهای دانش بنیان و فنآور است، گفت: دیدگاه مدیران دولتی و دانشگاهیان تغییر و جهتگیری به سمت این شرکتها توسعه پیدا کرده است، اما هنوز تا آنچه که مطلوب است، فاصله داریم.
ستاری ادامه داد: در استان فارس شرکتهای زیادی در حال کار هستند و امروز این توسعه به شکلی است که در حوزههای دفاعی، نیازمندیها از طریق این شرکتها تامین میشود.
او با بیان اینکه کار دولت ایجاد زیرساخت است، عنوان کرد: با وجود تامین زیرساختها باز هم کمبودهایی وجود دارد و این به دلیل این است که پتانسیل اقتصاد دانش بنیان زیاد است، اما مهم ایجاد زیست بوم دانشبنیان و سرمایهگذاری بخش خصوصی است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر ورود و سرمایهگذاری بخش خصوصی نیز گفت: این سرمایهگذاری میتواند تعداد شرکتهای نوآور را بالا ببرد و اگر این اتفاق بیفتد ما نیز زیرساختها را توسعه میدهیم.
ستاری در خصوص جایگاه فارس در زمینه فناوری و نوآوری هم بیان کرد: با وجود رشدی که رخ داده، اما فاصله وجود دارد و این فاصله دلایل متعددی دارد که یکی از آنها عقب ماندگی تاریخی در پارک علم و فناوری شیراز است.
او با بیان اینکه جهتگیریها در استان فارس عوض شده است، عنوان کرد: دانشگاههای استان چه شیراز، علوم پزشکی و آزاد به این سمت حرکت میکنند و این خیلی مهم است، چون تفکرات تغییر کرده و این مسئولیت ما را سنگین میکند.
ستاری گفت: تاکید داریم که پای پارکهای علم و فناوری به سایر شهرهای فارس هم باز شود و یک چتر حمایتی نرمافزاری داشته باشد و تنها حضور سختافزاری مطرح نیست بلکه باید در بحث نرمافزاری کل شهر را درگیر کند و زمانی موفق میشویم که کل استان درگیر شود.
انتهای پیام/