به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در پنجمین سلسه نشست های رویای تامین اجتماعی فراگیر با عنوان تعارض منافع در سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: مدیریت تعارض منافع را میشود در بخش های متعدد و گستردهای پیش بینی کرد و آنچه در بخشنامه مدیریت تعارض منافع انجام دادیم این است که فقط به مصداق ها نپرداختیم، تعاریف را ارائه و سپس سازوکار لازم را پیش بینی کردیم.
وی افزود: تعارض منافع در سطح های مختلف از کلان تا خرد ممکن است وجود داشته باشد و مدیریت آن دارای اهمیت است و باید از مصادیق بروز آن جلوگیری شود.
سالاری با اشاره به این موضوع که مدیریت تعارض منافع در کشور ما سابقه داشته است، بیان کرد: برای مثال قانون منع مداخلات وزرا و کارکنان دولت در قراردادهای دولتی از مصادیق تعارض منافع است که قانون گذار در دهه ۴۰ آن را تصویب کرده است.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: اگر بخشی از سازمان تأمین اجتماعی با بیمارستانی برای ارائه خدمات قرارداد میبندند به این معنی نیست که در آنجا دارای سهام باشد.
وی ادامه داد: در مدیریت تعارض منافع، مبارزه با زمینههای فساد اداری مدنظر است و ما مدیریت تعارض منافع را به صورت جامع دیده ایم و از دستگاههایی هستیم که بخشنامه و سازوکار آن را پیش بینی کرده ایم.
سالاری از تشکیل کمیتهای به همین منظور خبر داد و گفت: در این کمیته مواردی که احتمال داده میشود از مصادیق تعارض منافع باشد بررسی میشود. اگر مصداق تعارض بود جلوی آن گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه صدور بخشنامه تعارض منافع در دستگاههای اجرایی دیگر هم قابل تصور است، افزود: شاید کارکنان یا مدیران در یک تصمیم، معامله، صدور یک بخشنامه یا دستور اداری خودشان ذی نفع باشند که الزاماً به این معنا نیست که افراد سوء نیت دارند، اما مدیریت تعارض منافع ایجاب میکند که فرد در این زمینه تصمیم گیری نکند و تصمیم را شخص دیگری بگیرد یا به طور کلی کار انجام نشود.
بیشتر بخوانید
زمان پرداخت حقوق تیر ماه مستمری بگیران تامیناجتماعی اعلام شد
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد: در مورد زمان واریز مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین ۱۴۰۰ بازنشستگان افزایشی که اول سال اعمال کردیم، هزینه قابل توجهی بود و اولین گام این است که بتوانیم منابع مالی مورد نیاز را به موقع تأمین کرده و هم برای دو سه سال آینده پیش بینی منابع را انجام دهیم.
وی افزود: باید تا پایان دولت کاری کنیم که برای سه چهار سال آینده منابع ناشی از افزایش حقوقها تأمین شده باشد.
مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه از آنجا که در اردیبهشت ماه اصلاحاتی انجام شد و باید مابه التفاوت بپردازیم، گفت: امیدواریم بتوانیم هرچه سریعتر منابع را وصول کنیم.
سالاری با تاکید بر اینکه منابع متفاوت است و حق بیمه دریافتی به تنهایی کفایت نمیکند و مطالبات از دولت هم هست، افزود: ۸۹ هزار میلیارد تومان سهام دولت در شرکتهای مختلف در دستور کار دولت قرار گرفته که بر اساس پیشنهاد وزیر اقتصاد در اجرای قانون بودجه همراه با سود سهام و درآمدهای دیگر به تأمین اجتماعی واگذار شود که امیدواریم سریع وصول شود.
مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی در خصوص انتشار لیست مشاوران شستا و حقوقهای دریافتی آنها نیز گفت: جزئیات آن را نمیدانم چون شستا با سازوکاری توسط هیئت امنا امور را انجام میدهد و ما به لحاظ اجرایی در سازمان در آن دخیل نیستیم و اطلاعی ندارم.
انتهای پیام/
من.تعلق.نمیگیره.مگر.میشه.همه.همکاران.که.بعد.وقبل.من.بازنشست.شدن.گرفتن.فقط.شانس.من.نمیشه.خواهشمندم.کمک.کنید
خداخیرشون بده
دختر که طلاق گرفتند یا شوهرشان فوت کرده بررسی شود این پرداختها به زودی سازمان را ورشکست خواهد کرد و همه بیمه شدگان و بازنشستگان تاوان این قانون را خواهند داد
اما کرایه حانه ۷۰ درصدگرانتر مواد غذایی گرون وتورم در حد بسیار ناگوار روز بروز بدتر وکسی نیست جلوی این فاجعه را بگیرد.فقط مردم حرف نزنند بسیار عالیه موفق باشید
یکی دیگه بیاد اداره کنه.
ما که با سخترین کارها در مشاغل سخت وزیان آور بازنشسته شده ایم پایین ترین حقوق ۴/۱۰۰ دریافتی داریم
تا کی باید ضربه بخورند معلوم نیست
انگار عمر آدم بر می گرده و قابل جبرانه که هر کسی بخشی از عمر ما رو می بره و نابود می کنه
من که راضی نیستم
خدا هم راضی نباشه
منتظر هم نداره برای حقوق های نجومی پول هست ولی برای بازنشسته پول نیست واقعا خجالت آور ست
این اقایون از وضع این ملت خبر انچنانی ندارن نمیشه که همش بفکر جیب خودشون باشن پس این ملت تابحال چطور پسانداز کردن حالا طلب میکنن