به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگان جوان، اعظم کریمی مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ازدواج یک پدیدهی پیچیدهی اجتماعی محسوب میشود. یکی از مهمترین موانع ازدواج جوانان، مسائل و مشکلات اقتصادی است.
وی بیان کرد: ابعاد اجتماعی و فرهنگی ازدواج باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. تبلیغهای فضای مجازی و رسمهای نوظهور از جمله موانع فرهنگی مهم در شکلگیری ازدواج هستند.
مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: سیستم آموزش، مهارتهای لازم برای ازدواج را به جوانان آموزش نداده است. مهارتهای لازم برای ازدواج را به جوانان آموزش نداده است.
کریمی تصریح کرد: بسیاری از رسمهای بومی ایران به جوانان کمک میکرد و مسیر ازدواج را آسان میکرد.
وی افزود: متاسفانه جوانهایی که شرایط ازدواج را دارند به دلیل کمبود در مهارتهای زندگی قدرت کافی برای تصمیمگیری ندارند. اکثر جوانان در هدفگذاری برای زندگی زناشویی سردرگم هستند.
مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: جوانان ایران در موضوع ازدواج تحت پوشش مشاورههای ضروری و به موقع قرار نمیگیرند. مشاور و روانشناس فقط برای مواقع بحران نیستند.
کریمی گفت: هر فرد قبل از ایجاد رابطهای احساسی با جنس مخالف باید مشاورههای علمی و دقیقی را دریافت کند.
مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: بعضی از خانوادهها به دلیل این که پرداخت هزینههای مشاوره برای آنها امکان پذیر نیست به مشاوره نمیروند. امیدوارم که دولت آینده و مجلس شورای اسلامی موضوع پرداخت حق بیمه جلسههای مشاوره را جدی بگیرند.
وی با اشاره به این که نظر مشاور قبل از تصمیمگیری قطعی برای موضوعات مختلف موثر واقع میشود، افزود: اکثر زوجین پس از مراجعه به مشاور متوجه میشوند که مشکل یا اختلافشان به بزرگی طلاق نیست.
کریمی خاطرنشان کرد: بخش عمدهای از اختلافهای زناشویی در سالهای اول ازدواج شکل میگیرد. به گزارش مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و طلاق وزارت ورزش و جوانان بسیاری از طلاقهای احتمالی در سالهای ابتدایی زندگی مشترک به واسطهی مشاورههای به موقع مورد حل و فصل قرار میگیرند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/