بخش‌های بستری و تشخیصی بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی ایرانمهر سراوان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین افتتاح بیمارستان ایرانمهر با اظهار خرسندی از اینکه سراوان به جمع شهرستان‌های دارای ۲ بیمارستان پیوسته است اظهارداشت: بیمارستان ایرانمهر یکی از بهترین مراکز درمانی در شرق کشور بوده که در شرایط فعلی امکان بالقوه‌ای برای بستری بیماران احتمالی کرونا در سراوان بزرگ است.

وی افزود: این بیمارستان که در پنج طبقه و در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع و زیربنای ۱۸هزار مترمربع توسط وزارت راه و شهرسازی ساخته شده در مراسمی در ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ توسط محمد اسلامی به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان سازمان بهره‌بردار تحویل داده شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: هرچند بیمارستان رازی با وجود ساخت ۲ بخش استاندارد و جدید شامل بلوک زایمان و بخش اورژانس مجددا احیا شده اما به هیچ وجه پاسخگوی بیماران سراوان و شهرستان‌های تازه تاسیس این حوزه جغرافیایی نبود.

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان ۶۴ تختخوابی در مهرستان گفت: بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهرستان نیز که عملیات ساختمانی آن مدت‌ها تعطیل بود مجددا احیا شده و افزون‌بر ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در آینده نزدیک به ظرفیت‌های درمانی حوزه سراوان بزرگ اضافه خواهد شد.

نمکی با بیان اینکه با احتساب بیمارستان مهرستان تعداد تخت‌های بستری در حوزه سراوان بزرگ بالغ بر ۵۳۰ تخت است گفت: باتوجه به جمعیت حدود ۴۰۰ هزار نفری این شهرستان، شاخص دسترسی به تخت تا حدودی به متوسط کشوری نزدیک می‌شود هرچند لازم است تا برای بهبود بیشتر این شاخص هنوز هم تلاش کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی زاهدان هم در حاشیه آغاز رسمی بهره‌برداری از بخش‌های بستری بیمارستان ایرانمهر سراوان گفت: تا کنون با صرف بیش‌از ۶۰۰ میلیارد ریال از منابع وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تجهیزات این بیمارستان خریداری و نصب شده است.

دکتر سید محمد هاشمی شهری ادامه داد: این بیمارستان شامل اتاق‌های عمل، اورژانس، بخش‌های بستری داخلی، جراحی، زنان و زایمان، کودکان، نوزادان، CCU و ICU، دیالیز، کلینیک سرپائی، فیزیوتراپی، رادیولوژی، سی تی اسکن، اکوکاردیوگرافی، آزمایشگاه و واحدهای تاسیسات، نگهداشت، استریل(CSR)، رخشویخانه، سردخانه و آشپزخانه است و دستگاه ام آر آی این بیمارستان نیز وارد شهرستان شده و مراحل نصب و راه اندازی را طی می‌کند.

وی با اشاره به دشواری‌های فعالیت عمرانی ادامه داد: در دوران اپیدمی کرونا با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر همکاران خود در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موفق شدیم این بیمارستان را در شرقی ترین نقطه کشور تجهیز و آماده خدمت رسانی به مردم شریف سراوان نماییم

لازم به ذکر است در این بازدید دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر فاضلی، معین الدین سعیدی، دکتر محمد سرگزی نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، به اتفاق استاندار سیستان و بلوچستان وزیر بهداشت را همراهی کردند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.