به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اسکالوپ سیب زمینی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
۳ تا ۴ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
جعفری خرد شده
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک قابلمه کوچک، کره را آب کرده و سیرها را تفت دهید تا طلایی شوند. آرد را افزوده و هم بزنید تا یکدست شوند. شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید سس بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید. سیب زمینیها را به ضخامت نیم سانتی متری به صورت حلقهای برش دهید. آنها را درون یک تابه پیرکس یا ظرف مخصوص فر بچینید. سس را روی سیب زمینیها ریخته و روی آنها پنیر پارمسان بپاشید. ظرف را به مدت ۱ ساعت درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود. در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/