به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه ناسی گورنگ ایام کونیت را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز
گل کلم یا کلم پیچ
بی بی کرن (baby corn)
هویج
سیر ۱ یا ۲ حبه
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل قرمز ۱ تا ۲ عدد
آبلیمو کمی
زرد چوبه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا مرغ رو به اندازه ۱ یا ۲ بند انگشت خورد میکنیم و با مقداری آبلیمو و زردچوبه و نمک نیم ساعت مرینیت میکنیم. لوبیا سبز، گل کلم، بی بی کرن، یه اندازهی انگشت کوچیک خورد میکنیم. بعد مرغ رو در روغن داغ تفت میدیم تا طلایی بشه و حواستون باشه که خشک نشه.
مرغها رو از ظرف خارج کرده و در همون ظرف قطعات ریز شدهی پیاز و سیر اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطرشون در فضا پخش بشه. سپس بقیهی مواد را اضافه کرده و تفت میدیم در حدی که سبزیجات نه نرم باشه نه خام و یه حالت کرانچی داشته باشه. بعد مرغها رو اضافه میکنیم و یه تفت کوچولو میدیم. این غذا باید تند باشه پس در ریختن فلفل دست و دلباز باشید.
منبع:دونفره
انتهای پیام/