بشاره صیفی گفت : به منظور حفظ سلامت بهداشتی در طول زنجیره غذایی طرح ارتقاء سلامت شیر خام در واحد‌های تولیدی و مراکز عرضه اجرا می‌گردد.

حسین بشاره صیفی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام  در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، گفت : طرح ارتقاء سلامت شیر خام در واحد‌های تولیدی و مراکز عرضه شیر خام در استان ایلام اجرا می‌گردد.

او افزود : هدف از اجرای این طرح حفظ سلامت بهداشتی شیر در طول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف می‌باشد تا بتوان فراورده سالم و باکیفیت به دست مصرف کننده برسد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی  اداره کل دامپزشکی استان ایلام ادامه داد :  فاز اول این طرح از ابتدای سال جاری شروع گردیده که نمونه‌های شیرخام از این مراکز اخذ می‌گردد و سپس این نمونه‌ها در آزمایشگاه از نظر شاخص‌های بهداشتی مهم از جمله میزان بار میکروبی توتال کانت، اسیدیته، سوماتیک سل و تقلبات شیر از جمله درصد آب افزوده، افزودن هیپوکلریت‌ها (مواد شوینده) و جوش شیرین مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

انتهای پیام / غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.