حسین بشاره صیفی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، گفت : طرح ارتقاء سلامت شیر خام در واحدهای تولیدی و مراکز عرضه شیر خام در استان ایلام اجرا میگردد.
او افزود : هدف از اجرای این طرح حفظ سلامت بهداشتی شیر در طول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف میباشد تا بتوان فراورده سالم و باکیفیت به دست مصرف کننده برسد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان ایلام ادامه داد : فاز اول این طرح از ابتدای سال جاری شروع گردیده که نمونههای شیرخام از این مراکز اخذ میگردد و سپس این نمونهها در آزمایشگاه از نظر شاخصهای بهداشتی مهم از جمله میزان بار میکروبی توتال کانت، اسیدیته، سوماتیک سل و تقلبات شیر از جمله درصد آب افزوده، افزودن هیپوکلریتها (مواد شوینده) و جوش شیرین مورد آزمایش قرار میگیرند.
انتهای پیام / غ