![مبلغ طرح ترافیک کاهش یافت/ فقط دو درصد از خودروهای تهران حق ورود به محدوده طرح ترافیک دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333063_817.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، رقابتهای استعدادیابی بدمینتون نونهالان و نوجوانان منطقه چهار کشور با حضور ۳۸ ورزشکار از استانهای چهارمحال و بختیاری، یزد و اصفهان در سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد.
در این مسابقات در گروه سنی زیر ۱۷ سال، امیرمهدی خداوردی از چهارمحال و بختیاری و یاسین طلایی از یزد نیز به صورت مشترک در جایگاه سوم قرار گرفتند.
بیشتر بخوانید
مقام سوم رده سنی زیر ۱۵ سال مشترک به آرش نکویی از اصفهان و حسین صدری از چهارمحال و بختیاری رسید.
در رده سنی زیر ۱۳ سال هم ماهان توسلی از یزد و محمد معین فتحی از چهارمحال و بختیاری به صورت مشترک مقام سوم را به دست آوردند.
در رده سنی زیر ۱۱ سال نیز سهند نیکنام از چهارمحال و بختیاری و صالح زمانی از اصفهان به مقام سوم مشترک رسیدند.
انتهای پیام/ن