حمیدرضا کشفی در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص قطع پی در پی آب در برخی از نقاط کشور گفت: در برخی مناطق که چاهها مستقیم به شبکه وصل شدند و تامین آب از چاه صورت میگیرد، ممکن است قطع برق منجر به قطع آب شود.
او ادامه داد: در برخی نقاط چاههای متعددی در مکانهای مختلف وجود دارند که پراکنده هستند و نمیتوان برای همه این چاهها دیزل ژنراتور نصب کرد.
کشفی با تاکید بر اینکه در این مناطق قطعی برق منجر به قطعی آب میشود، اما همکاران در تلاش هستند که این اتفاق نیفتد و با ایجاد ساز و کاری بتوانند در مخازن ذخیره کافی داشته باشند و میزان قطعیها کاهش یابد، گفت: البته آب دهی چاهها نیز کاهش یافته، اما در این حد نیست که منجر به قطعی آب شود و ممکن است حجم آبی که در اختیار مشترکان قرار میدهیم، کاهش یابد و در برخی مناطق این قطعی برق است که منجر به قطع آب میشود.
معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در خصوص قطع آب در برخی مناطق تصریح کرد: مشکل عمدهای وجود ندارد، روزهای گرمی را پشت سر گذاشتهایم و مخازن به شدت خروجی داشتند و قطعی برق هم کار را سخت کرده و شبها با آب گیری مجدد مخازن پر خواهد شد.
کشفی در پاسخ به این سوال که آیا نمیتوان از قبل به مشترکان قطع آب را اطلاع داد، اظهار کرد: هیچ گونه برنامه ریزی برای قطعی آب وجود ندارد و به دنبال ارائه جدول برای قطع آب هم نیستیم، اگر این قطعیها برنامه ریزی شده باشد، میتوانیم از قبل اطلاع رسانی کنیم، اما برنامه ریزی نشده است، یعنی یا حادثه رخ داده یا قطع برق منجر به قطع آب شده است.
او در پایان با بیان اینکه در بسیاری از مکانها که مخازن کافی وجود دارند و معمولا آب سطحی و از سد تامین میشوند، لزوما قطع برق منجر به قطع آب نمیشود، تصریح کرد: در مکانهایی که آب از چاه تامین میشود و پمپ روی چاه کار میکند و هماهنگی لازم نتوانسته بین آب و برق صورت بگیرد که برق این چاهها قطع نشود، چرا که ممکن است با قطع برق شاهد قطع آب نیز میشویم.
انتهای پیام/