سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مجرمان سایبری با طراحی بدافزارها اغلب به دنبال سرقت اطلاعات مهم کاربران هستند.
وی افزود: این افراد گاهی اوقات برای هدف قرار دادن سازمانها، ارگانها و شرکتهای دولتی و خصوصی به دنبال نفوذ، سرقت اطلاعات و باج گیری از آنها هستند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: بر اساس گزارش تیم بیت بان، اخیرا بیش از ۸۰۰ بدافزار که نام بستهی تمامی آنها با pardakht . ir آغاز میشود، در کانالهای فارسی زبان شبکههای اجتماعی در حال انتشار هستند.
وی افزود: این بدافزارها از برنامههای جعلی با عنوانهای معروف، چون دیوار، رفاه، پیگیری سفارش دیجی مارکت و ...، اینترنت ملی یا دریافت حجمهای زیادی اینترنت رایگان، فیلمها یا چتهایی با عناوین مستهجن، ابلاغیههای قضایی و پیگیری شکایات، دریافت هدیه ویژه، پنلهای فالوور ارزان و ... استفاده کردهاند.
سرهنگ رجبی خطاب به کاربران تاکید کرد: از دانلود برنامههای موبایلی از شبکههای اجتماعی خودداری کنید و با نصب ضد بدافزار مناسب امنیت موبایل خود را افزایش دهید.
انتهای پیام/