به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاقی رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تصریح کرد: همزمان با اجرای کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس، بسترهای لازم برای تولید انبوه واکسن در این مجموعه فراهم شده است.
وی ادامه داد: موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در کنار سایر تولید کنندگان داخلی واکسن کرونا با تمام ظرفیت در تلاش است تا از نگرانی مردم در این زمینه بکاهد.
اسحاقی گفت: براساس برنامه ریزیهای انجام شده تا پایان شهریور ۱۴۰۰ حدود پنج میلیون دوز واکسن " رازی کووپارس" در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار میگیرد.
رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی افزود: افرادی که واکسن کرونا میزنند، دچار نوع شدید این بیماری یا مرگ و میر نمیشوند، اما این امکان وجود دارد که در برخی مواقع ناقل بیماری باشند بنابراین بعد از تزریق دوز استنشاقی واکسن این موسسه تحقیقاتی کسی ناقل بیماری نمیشود.
اسحاقی تصریح کرد: با تزریق دوز استنشاقی واکسن رازی کوو پارس، مشکل ناقل بودن افراد هم برطرف میشود.
وی به کارایی دوز استنشاقی واکسن رازی کووپارس اشاره کرد و گفت: واکسنهای تزریقی معمولا سیستم تنفسی فوقانی را چندان تحت تاثیر قرار نمیدهند، اما دوز استنشاقی این واکسن به راحتی میتواند مشکل افراد بی علامت را برطرف کند.
رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ادامه داد: واکسن رازی کووپارس در حال حاضر فاز اول کارآزمایی بالینی خود را با موفقیت طی کرده و در این مرحله موضوع بی خطر بودن آن به اثبات رسیده است.
اسحاقی یادآور شد: در حال حاضر در مرحله دوم تست انسانی این محصول فناورانه هستیم که تاکنون تعدادی از داوطلب دوز دوم واکسن خود را دریافت کردند و این روند همچنان با قوت ادامه دارد.
وی، تعداد داوطلبان مرحله دوم تست انسانی این واکسن را ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: با تزریق به همه آنها این مرحله از طرح مطالعاتی واکسن هم به پایان میرسد.
رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تاکید کرد که آنالیز بینابینی بعد از تزریق واکسن به ۱۵۰ داوطلب را میتوان انجام داد که نتایج آن به سازمان غذا و دارو ارائه میشود و با موافقت این مجموعه میتوان وارد فاز سوم تست انسانی شد.
انتهای پیام/