در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم طرز تهیه کیک ترد با خامه و توت‌فرنگی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید



مواد مورد نیاز
آرد .......۲۲۵ گرم

بیکینگ‌پودر.....۱ قاشق چایخوری

نمک.... یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر..... ۵۰ گرم

کره‌ی نرم.... ۵۰ گرم

شیر.... ۱۵۰ میلی‌لیتر

خامه‌ی فرم‌گرفته..... ۳۰۰ گرم

توت‌فرنگی .....۴۵۰ گرم

روش تهیه

در کاسه‌ی مناسبی آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و کره را بیفزائید. به کمک چاقو (به حالت بریدن) کره را با مواد خشک مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید. سپس بتدریج شیر را بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید (خمیر را ورز ندهید). اکنون خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر یک را به شکل دایره‌ای به قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. یکی از دایره‌ها را به دوازده قسمت مساوی تقسیم کنید؛ به طوری که فقط خطوط برش مشخص شود ولی از هم جدا نشوند. اکنون هر دو دایره را داخل سینی که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده و چرب کرده‌اید، بگذارید و در فر (تاون) گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رنگ آن‌ها طلائی شود، بپزید. پس از آن، کیک‌ها را روی پنجره‌ی فلزی بگذارید تا کاملاً خنک شود. اینک یکی از دایره‌ها را روی ظرف مخصوص پذیرائی قرار دهید و روی آن را با خامه‌ی فرم گرفته بپوشانید. دوسوم از توت‌فرنگی‌ها را برش دهید و روی خامه بچینید. حالا دایره‌ی بعدی را که خطوط برش روی آن کشیده‌اید، روی توت‌فرنگی‌ها بگذارید و با خامه و توت‌فرنگی، روی کیک را تزئین کنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.